Detaylar
Kim cevapladı?ErlikÇağlar
Üstün
- Makaleler
- 7
Bende cikiyor. Ama Ziraat Bankası sağ olsun reddettigi icin alamiyorum.
Ethem Efe
Üstün
Karta bağlı diye biliyorum, biraz da o. Bazısında çıkıyor, bazısında çıkmıyor. Uygulamadan bile ayarlanabiliyor olması lazım.Bunu sadece ben mi fark ettim bilmiyorum ama Hytale'i satın alırken ödeme yapmak için herhangi bir doğrulama kodu gelmedi, direkt tak diye çekti parayı. Hırsızlar şu anda bunu duyunca delirdi.
- Makaleler
- 17
Amazon'da da yok mesela, Hytale sitesinde olmayınca mı sorun oldu? Normal bir durum.
Xbox 360E
Üstün
Amazon'la bunla bir tutmamak lazım. Güvenemiyorsanız sanal kartla ödeyin.Amazon'da da yok mesela, Hytale sitesinde olmayınca mı sorun oldu? Normal bir durum.
Bende cikiyor. Ama Ziraat Bankası sağ olsun reddettigi icin alamiyorum.
Aynı sorunu yasıyordum hiçbir bankada satın alamıyordum sonra Enpara'nın iletişim merkezinin posta kodunu girdigimde almama izin verdi girdiginiz posta kodunu İstanbul'dan bir adres yapın veya ziraatin banka hesabınız hangi bankadaysa orayı yapıp deneyin alınır belki
ErlikÇağlar
Üstün
- Makaleler
- 7
Maalesef olmadi hocam. Denedim hepsini.Aynı sorunu yasıyordum hiçbir bankada satın alamıyordum sonra Enpara'nın iletişim merkezinin posta kodunu girdigimde almama izin verdi girdiginiz posta kodunu İstanbul'dan bir adres yapın veya ziraatin banka hesabınız hangi bankadaysa orayı yapıp deneyin alınır belki
Yeni konular
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-