Tamamen yapılmış bir oyunun oynanışını beklemeniz hata.
Aşağıya yazdığım oyunun iyi olup olmaması hakkında yorumumu okusaydın keşke. Direkt yorum yapmanda hata.

Ayrıca Major bir değişiklikten bahsetmiyorum, basit bir ölüm animasyonu. Allah aşkına artık bir şeyleri eleştirmeyi bilin. Bir tane mobun ölüm animasyonunu hazırlamak o kadar zor değil emin ol.

hytale belki beklentiyi düşük tutup çok yüksek bir şey çıkartır
Umarım yanılırım, dediğim gibi oyun kötü gözükmüyor. Ama onu MC'den ayıracak ruh lazım. Oynanış görüntülerini izlerken aklımda hep MC'nin imajı vardı.

Bunu aşıp, yenilikçi olurlarsa umarım şu söylediğim her şey boşa düşer ve yanılırım ki güzel bir oyun oynarız.

Aşağıya yazdığım oyunun iyi olup olmaması hakkında yorumumu okusaydın keşke. Direkt yorum yapmanda hata.

Ayrıca major bir değişiklikten bahsetmiyorum, basit bir ölüm animasyonu. Allah aşkına artık bir şeyleri eleştirmeyi bilin. Bir tane mobun ölüm animasyonunu hazırlamak o kadar zor değil emin ol.

Umarım yanılırım, dediğim gibi oyun kötü gözükmüyor. Ama onu MC'den ayıracak ruh lazım. Oynanış görüntülerini izlerken aklımda hep MC'nin imajı vardı.

Bunu aşıp, yenilikçi olurlarsa umarım şu söylediğim her şey boşa düşer ve yanılırım ki güzel bir oyun oynarız.

Ben videoyu izlemeden aklımdaki bilgilerle konuşmuştum, lakin videoyu izleyince tiksindim oyundan.
Ulan bir oyun çıkarıyorsun 4K görüntü bile yayınlayamıyor musun gerçekten ya? Ayrıyeten bu oyunu MC'den ayıran ne tam olarak? F5'te Minecraft oynamaktan başka hiçbir farkı yok gibi geldi bana. Tıpatıp aynı modlu Minecraft gibi. İşte treecutting modu eklemişler animasyon modu var yani Minecraft'ta 5 mod falan ekleyerek aynı görüntüde oyun oynayabilirsiniz, bu videodaki animasyonlarla aynı animasyonları yapabildiğiniz bir MC modu vardı adını tam hatırlayamadım.

Konudaki herkes her şeyden habersiz sanırım. Arkadaşlar oyun iptal edildi, sonrasında Riot Games ile olan tartışmalar sonucu oyun oyunculara verildi ve şu an tekrar geliştiriliyor. Kısaca oyun bitmeye yakın bile değil daha. Çok ama çok erken erişim kısımları bunlar yine.

Ben videoyu izlemeden aklımdaki bilgilerle konuşmuştum, lakin videoyu izleyince tiksindim oyundan.
Ulan bir oyun çıkarıyorsun 4K görüntü bile yayınlayamıyor musun gerçekten ya? Ayrıyeten bu oyunu MC'den ayıran ne tam olarak? F5'te Minecraft oynamaktan başka hiçbir farkı yok gibi geldi bana. Tıpatıp aynı modlu Minecraft gibi. İşte treecutting modu eklemişler animasyon modu var yani Minecraft'ta 5 mod falan ekleyerek aynı görüntüde oyun oynayabilirsiniz, bu videodaki animasyonlarla aynı animasyonları yapabildiğiniz bir MC modu vardı adını tam hatırlayamadım.
Kesinlikle öyle, maalesef hiçbir farkı yok.

Bu oyun ilk duyurulduğunda MC modları o kadar ahım şahım değildi, yine iyiydi ama şu zamanla yarışamazdı. O dönem de herkes hypelandı, fakat ben pek bir fark olmadığını söylediğimde linç yemiştim. Şuan görüntüler ortada.

Güzel gözükmesinin tek sebebi Minecraft'ın güzel bir oyun olması. :LOL:

Hytale'ın orijinal kanalından bir oynanış videosu. Nasıl buldunuz? Ben şimdi izleyeceğim. Ancak ön bakış olarak hoşuma gitti (:
Sadece arayüz pek hoşuma gitmedi, o da zamanla gelişecektir. Zaten bu bir erken erişim sürümü.

Oyun geliştirme esnasında ki sorunları yüzünden aşırı geç kaldı ve ilk günün popülerliğini kaybetti. Çıkması iyi olur, belki Minecraft sonunda adamakıllı güncellemeler getirmeye başlar ancak bu oyunun ilk zamanlarda beklenen etkiyi yaratabileceğini sanmıyorum. Umarım bu sefer iyi bir geliştirme süreci geçirir ve sonucunda oynanışı eğlenceli bir oyun çıkar.

Ücretsiz çıkarsa öyle oynanır 1 lira bile verceğimi düşünmüyorum MC'ye gerçekten rakip olacaklarını mı sanıyorlar.

Hocam Minecraft'a rakip olmak zor değil. Minecraft'ın inanılmaz berbat ve tembel bir geliştirici ekibi var. Oyuna zar zor güncelleme getiriyorlar ve verdikleri güncelleme sözlerini ya tutmuyorlar ya da çok geç tutuyorlar. Eğer Hytale ortaya gerçekten iyi ve oyunculara hitap eden bir iş çıkarabilirse (yeterli reklam ve pazarlama ile) oyuncu sayısı olarak Minecraft ile rekabet edemese bile en azından kendi kitlesini oluşturabilir. Özellikle basit ve kullanışlı bir modlama sistemi yapabilirlerse işleri bir nebze rahatlar.

Hocam Minecraft'a rakip olmak zor değil. Minecraft'ın inanılmaz berbat ve tembel bir geliştirici ekibi var. Oyuna zar zor güncelleme getiriyorlar ve verdikleri güncelleme sözlerini ya tutmuyorlar ya da çok geç tutuyorlar. Eğer Hytale ortaya gerçekten iyi ve oyunculara hitap eden bir iş çıkarabilirse (yeterli reklam ve pazarlama ile) oyuncu sayısı olarak Minecraft ile rekabet edemese bile en azından kendi kitlesini oluşturabilir. Özellikle basit ve kullanışlı bir modlama sistemi yapabilirlerse işleri bir nebze rahatlar.
Çok abartıyorsunuz bu güncelleme durumunu, oyun zaten mod anlamında sandbox camiasının en büyüğü gibi bir şey. Bu oyun hiçbir şekilde MC'ye rakip olamaz.

Umarım yanılırım da MC'de hiçbir şekilde olmayan birkaç şey getirip etkilerler bizi.

Çok abartıyorsunuz bu güncelleme durumunu, oyun zaten mod anlamında sandbox camiasının en büyüğü gibi bir şey. Bu oyun hiçbir şekilde MC'ye rakip olamaz.

Umarım yanılırım da MC'de hiçbir şekilde olmayan birkaç şey getirip etkilerler bizi.

Farklı yönlerden bakıyoruz. Oyunun arkasında Microsoft gibi devasa bir firma var ancak oyuna hala daha adamakıllı güncelleme gelmiyor. Bu kadar eli bol bir stüdyonun vanilla deneyimini oyun estetiğini ve yapısını bozmayan güncellemelerle desteklemesi gerekirken tembellik yapıp ya çok geç güncelleme yapıyorlar ya da berbat güncellemeler yapıyorlar. Arkasında devasa bir destek olan geliştirici stüdyonun modlara güvenip oyunu bu denli salmaması lazım. Bunu Reddit içerisinde ve pek çok internet forumunda eleştiren bir sürü insan var. Bende "Kesin rakip olacak" demiyorum ancak umarım rakip olur ve Minecraft daha hızlı ve sağlam şekilde güncelleme almaya başlar diyorum. Çünkü Minecraft ile rekabet aşırı zor, alışmış kitle zaten çekilemez. Kalan kitleyi hedeflemeleri lazım.

Oynanış videosunda dikkatimi çeken en önemli konu teknolojik bir oynanış ile ( silah sahnesi ) daha çağdaş bir oynanışı iyi harmanlamışlar.