i3 1005G1 işlemci boşta 70-90° arası dalgalanıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Benkogambit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 238
  • Etiketler Etiketler
    işlemci

Benkogambit

Başarılı
ThrottleStop'tan prochot offseti 13 yapmama rağmen Skyrim oynarken 10 saniye hep 90-100 derecelerde dolaştı. Google'ı veya Skyrim'i kapatınca da bir süre 70-95 dereceler arasında gidip geliyor işlemci sıcaklığı, sonra 50 60lara düşüyor. Macun+temizlik 1 sene önce yapıldı. (Şu anda da bunu yazarken 50-80 arası)

@Kedicik hocam neden oluyor ki bu?

Son düzenleme:
Yüksek değerler, 1 sene önceki termal bakımda macunu fazla koymuş olabilir misiniz? Dışarı sızma yapmış olabilir çünkü, macunun fazlası daha kötü yapıyor.
Ben yapmadım, bilgisayarcı yapmıştı, arkasında kırık var kendim açamam

Yani yüksek değerler anlamını Google ve Skyrim kapattıktan sonra demenizde kastettim. Diğer konunuza baktım, yüzde 17 yük altında 58 derece laptop islemcileri için normal gözüküyor.

Google'da gezerken arkada böyle olmuş sıcaklıklar, 100 dereceye çıkmış

Ben yapmadım, bilgisayarcı yapmıştı, arkasında kırık var kendim açamama.
Bence bundan sonraki termal bakımlarınızı kendiniz yapın. Kirik kisim hakkinda da olabildiginizce nazik davranin. Gerçekten çok kolay bir is eğer ne kadar koydugunuzu ayarlarsaniz.
Ayrica kendiniz yaptiginizda hangi macunu kullandığınızı da bilirsiniz.

Yani yüksek değerler anlamını Google ve Skyrim kapattıktan sonra demenizde kastettim. Diğer konunuza baktım, yüzde 17 yük altında 58 derece laptop islemcileri için normal gözüküyor.
Tamam da oyundan veya googledan çıktıktan sonra bu işlemci neden 85 90larda oluyor bir süre, veya oyunda neden bir anda 90-100lere geliyor?

Maalesef o durum imkansız, peder izin vermiyor+ bilgisayarcıya götürecek vakidi yok fazla temizletmek vs için, o yüzden başka yöntemlere yöneldim (throttlestop ayarları vs)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…