Çözüldü i3-1005G1 sıcaklığı ThrottleStop'daki maksimum sıcaklığı geçiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Benkogambit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 188
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Benkogambit

Başarılı
ThrottleStop'tan Prochot Offset'i 13 yaptım, sıcaklığın Max 87 olması gerekirken bazen 90'lara çıkıp geri 80'lere düşüyor, bazen de dalgalanıyor. Ben 87'den yukarı çıkmamasını istiyorum, ayarlarım doğru mu? Bunun BIOS'da ayarı falan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Peki bunun başka bir ayarı falan da var mı? BIOS'tan vs.
Laptopların genelinde BIOS'lar çok sınırlı olduğu için öyle bir ayar bulunduğunu sanmıyorum. 90 derece laptop için çok sıkıntılı bir sıcaklık değil. Bakım yapana kadar kullanabilirsin.
Yaptığınız ayarlarda bir sorun yok fakat her daim 87 derecede olmasını bu şekilde ayarlayamazsınız. Yaptığınız ayar sayesinde işlemci 87 dereceyi geçtiğinde güç kısar ve sıcaklığı düşürür. Bu işlem çok hızlı olmadığından 90 dereceyi görebilirsiniz. Bu bir sorun değil. 87'den yukarısını istemiyorsanız PROCHOT Offset'i biraz daha artırın.

Peki bunun başka bir ayarı falan da var mı? Biostan vs ( O arada yine aynı konu, yine siz, çok sağolun hocam )

Peki bunun başka bir ayarı falan da var mı? BIOS'tan vs.
Laptopların genelinde BIOS'lar çok sınırlı olduğu için öyle bir ayar bulunduğunu sanmıyorum. 90 derece laptop için çok sıkıntılı bir sıcaklık değil. Bakım yapana kadar kullanabilirsin.

Çözüm
Teşekkürler, peki görseldeki ayarlarım nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…