Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mardi

Uzman
İşlemcim i3-12100F.
Ekran kartım: GT 1030

Nedenini bilmediğim şekilde aşırı yavaş render yapıyor, ne kadar düşürsem de aynı. Normalde render yaparken bilgisayarın kasması lazım ama kasmıyor. Bu sorunu nasıl çözerim?

Son düzenleme:
Çözüm
Elbette programdan programa değişir. Ancak bu programda benim sistemim renderi ekran kartı ile alır işlemci değil. Gelip gelip yanlış bilgilendiriyorsunuz. Sebebi GT 1030. Kartta olan CUDA'nın kendine hayrı bile yok. Sen bence o kartı değiştirmeye bak.
Elbette programdan programa değişir. Ancak bu programda benim sistemim renderi ekran kartı ile alır işlemci değil. Gelip gelip yanlış bilgilendiriyorsunuz. Sebebi GT 1030. Kartta olan CUDA'nın kendine hayrı bile yok. Sen bence o kartı değiştirmeye bak.

Çözüm
Renderi ekran kartı alır işlemci değil. Gelip gelip yanlış bilgilendiriyorsunuz. Sebebi GT 1030. kartta olan CUDA'nın kendine hayrı bile yok. Sen bence o kartı değiştirmeye bak.

Mine-imator adlı programın GPU mu CPU mu kullandığını bilmiyorum, ayrıca renderı ekran kartı alır demek de ayrı bir garip durum. Neyin renderı aldığın da önemli değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
@845, mesajımı sonradan düzenledim dostum. Ne kullanacağı programdan programa değişir. Bu program bende GPU kullandı. Belki bileşenlerim güçlü diye bu şekilde tercih yaptı.