Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mertlua

Başarılı
Birkaç neden sebebiyle bilgisayara reset atmaya karar verdim. İlk USB ile format atacaktım, sonra vazgeçtim. Bilgisayarın kendini sıfırla seçeneği ile yapmak istedim. 1 ay önce de yapmıştım sorun çıkmadı.

Reset işlemi için bilgisayar kapandı ve % bilmem kaçı yükleniyor dedi, resim 1 aşağıda.

Buraya kadar her şey normal. Yüklenirken bilgisayar aniden mavi ekran yedi ve mavi ekrandaki yazan sorun çıktı.

Sadece BIOS açılıyor güvenli başlat seçeneği vb. çıkmıyor sadece mavi ekran açılıp kapanıyor bir de BIOS'a girebiliyorum. BIOS'tan bir şey yapamaz mıyım?

Sistemim:
  • RTX 4060
  • MSI H610M-E DDR4 Gaming
  • i3 13100F
  • Adata Legend 750 SSD
videosu

Dosya Ekleri

• DDC29622-5B93-4B65-B0F1-80624724A3E4.webp
    DDC29622-5B93-4B65-B0F1-80624724A3E4.webp
    61,9 KB · Görüntüleme: 127
Son düzenleyen: Moderatör:
Giremezsiniz, zira ortada girilecek bir menü yok. Farklı bir bilgisayardan Windows 11 için USB'ye ISO yazdırmalısınız.
İlk olarak yazdırmayı denedim, sonra 'boş ver, kendi yöntemimle devam edeyim' dedim ama USB'ye ISO'yu yanlış yapmadıysam yazdırmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oraya nereden girebilirim BIOS menüsüne ne yazmam lazım?

İş işten geçmiş bir kere, bir internet kafeye ya da bilgisayarı olan bir arkadaşınızdan Windows ISO'su hazırlamasını isteyin. Sonrasında ise USB'yi takıp BIOS boot menusunden önceliği USB'ye verin. Gerisi de çocuk oyuncağı zaten.