Çözüldü i3-370M HD Grafik Windows 10 sürümü var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ella Freya

Üstün
Makaleler
1
Steam olsun diye LTSC kurdum ama Intel driverını Windows Update bile bulamadı. Ben de elle Windows 7 sürücüsünü kurmaya çalışınca kabul etmedi. Yoksa Windows 7'ye geri düşüreceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Maalesef yok gibi gözüküyor...
İşlemciniz için Windows 10 Intel sürücüsü yoktur. Sahip olduğunuz tek şey, bildiğiniz gibi performans ve özelliklerden yoksun olan Microsoft genel grafik sürücüsüdür.
Benimki de onarıma düştü. Şarj soketinde temassızlık var arada kapatıyor kendini. Acer iğrenç bir marka. Sadece staj defterini yazarken elimin altında bilgisayar olsun diye emanet aldım, macunlarını falan değiştirdim kırık yerlerini yapıştırdım. İlk kurulu olan 7 haricinde hiçbiri güzel çalışmadı.

8.1 Industry Pro'da da o Intel sürücü çalışmıyor.

10 neyse de 11 kurup öldürmüşsünüz sistemi
Win 11 ile 10 arasında arayüzde bir fark var mı ben anlamadım. 3. nesil intel laptopımda hiç fark hissetmedim. SSD var ama onda. Win 10'da nasılsa 11'de de aynı çalışıyor.

Valla şimdi Win 10 32 kuracağım harbiden bu yavaşlık başa bela. 64 bit kursam yine aynı hızda olur o yüzden 32 kurayım. Onarıma girdi 10 dakikadır beceremedi onarımı.

SSD üzerinde fark oluyor. HDD'de 10 bile azap gibi maalesef.

Ben Wi-Fi adaptörü ile bağlanıyordum internete ama adaptör mu sorunlu anlamadım, bağlantı kesilip druyordu. Ethernet kablosunu takar takmaz mavi ekrana düştü.

Steam vs. ihtiyacın yoksa 8.1 kur. Bir de sürücümüz yok ki, boş ver 7 devam ya artık

Steam vs. ihtiyacın yoksa 8.1 kur. Bir de sürücümüz yok ki, boş ver 7 devam ya artık
8.1 kurdum zaten önce bu Wi-Fi kartından dolayı ama arayüz o kadar eski geldi ki vazgeçtim.

Ben kullanmayacağım. Bir çocuk için eski laptop buldum onun için ayarlıyorum. 32 bit kursam da Steam falan çalışmaz zaten çoğu şey herhalde. GT 315M ile Valorant bile açmaz herhalde. Oyun oynar mı bilmiyorum tabi, ders çalışması için istedi ailesi.

Hocam yabancının bilgisayarı ise uğraşmayın 7 kurup geçin. Zaten bu bilgisayarlarda anti-virüs falan da kurmuyorum ben. Kendine hayrı yok virüs bilgisayar özelliklerini okusa kendini siler zaten. Benimki açılmıyor bu arada çöktü sanırım tekrardan. Konuyu açarken çalışıyordu. 7 kuracağım yoksa vakit kaybı.

SSD üzerinde fark oluyor. HDD'de 10 bile azap gibi maalesef.
32 bit kurunca HDD ile kurtarıyor Windows 10. Ama 11 için 32 bit sürümü yok galiba.

Win 7 64 bit vardı sistemde zaten, akıyordu gerçekten. Var mı indirme linki?

Win 7 64 bit vardı sistemde zaten, akıyordu gerçekten. Var mı indirme linki?

Eray'a sordum cevap vermedi. KPSpico çalışmıyordu eskiden.

Ben Home Basic kurucam x64.

Donanım kimliği atar mısınız?
Dostum malesef Windows kendini imha etti. Format atmak zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…