Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ella Freya

Üstün
Makaleler
1
Steam olsun diye LTSC kurdum ama Intel driverını Windows Update bile bulamadı. Ben de elle Windows 7 sürücüsünü kurmaya çalışınca kabul etmedi. Yoksa Windows 7'ye geri düşüreceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Maalesef yok gibi gözüküyor...
İşlemciniz için Windows 10 Intel sürücüsü yoktur. Sahip olduğunuz tek şey, bildiğiniz gibi performans ve özelliklerden yoksun olan Microsoft genel grafik sürücüsüdür.
Maalesef yok gibi gözüküyor...
İşlemciniz için Windows 10 Intel sürücüsü yoktur. Sahip olduğunuz tek şey, bildiğiniz gibi performans ve özelliklerden yoksun olan Microsoft genel grafik sürücüsüdür.

Çözüm
Intel'e göre Windows 10'a desteği maalesef yok. Ama microsoft catalogtaki sürücüyü ilk olarak kurmayı dene. Microsoft'un kendi sitesi olduğu için çalışma ihtimali var.

Bu sürücü WDDM 1.2 modelleri için.

Ben de şu an i3 380M işlemcili bir bilgisayara Windows 11 kurdum ama aşırı yavaş. Windows 10 32 Bit kurmayı düşünüyorum kabul edilebilir hıza gelmezse... SSD yok...
Laptop öyle bir şey ki Wi-Fi kartından dolayı Windows 10 ve 11 kurulmuyor, onu sökünce kuruluyor, takınca sistemi açmıyor :D.
Aynı driverı ben de aradım biraz önce bulamadım yani. Ama bir açılırsa bir şey deneyeceğim, olursa size de söylerim. Durduk yere mavi ekran verdi, onarım yapıyor şu an.💀

Ben de şu an i3 380M işlemcili bir bilgisayara Windows 11 kurdum ama aşırı yavaş. Windows 10 32 Bit kurmayı düşünüyorum kabul edilebilir hıza gelmezse... SSD yok...
Laptop öyle bir şey ki Wi-Fi kartından dolayı Windows 10 ve 11 kurulmuyor, onu sökünce kuruluyor, takınca sistemi açmıyor :D.
Aynı driverı ben de aradım biraz önce bulamadım yani. Ama bir açılırsa bir şey deneyeceğim, olursa size de söylerim. Durduk yere mavi ekran verdi, onarım yapıyor şu an.💀

10 neyse de 11 kurup öldürmüşsünüz sistemi :D

Ben de şu an i3 380m işlemcili bir bilgisayara Win 11 kurdum ama aşırı yavaş. Win 10 32 bit kurmayı düşünüyorum kabul edilebilir hıza gelmezse... SSD yok...
Aynı driverı ben de aradım biraz önce bulamadım yani. Ama bi açılırsa bir şey deneyeceğim, olursa size de söylerim. Durduk yere mavi ekran verdi, onarım yapıyor şu an.💀
Tofaş gibi olmuş iyice. ASUS K52JC vardı o SSD ile çok iyi çalışıyordu. Büyük ihtimal Windows'a gelen güncellemeler ile çakışıyor.

Sürücü olsa ben Windows 10 15XX sürümlerini de kurarım ama yok işte.