Çözüldü i3-370M HD Grafik Windows 10 sürümü var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ella Freya

Üstün
Makaleler
1
Steam olsun diye LTSC kurdum ama Intel driverını Windows Update bile bulamadı. Ben de elle Windows 7 sürücüsünü kurmaya çalışınca kabul etmedi. Yoksa Windows 7'ye geri düşüreceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Maalesef yok gibi gözüküyor...
İşlemciniz için Windows 10 Intel sürücüsü yoktur. Sahip olduğunuz tek şey, bildiğiniz gibi performans ve özelliklerden yoksun olan Microsoft genel grafik sürücüsüdür.
Dostum malesef Windows kendini imha etti. Format atmak zorundayım
O kadar garip bir laptopla uğraşıyorum ki, BIOS'ta UEFI ayarı gördüm ve aktif ettim. UEFI Wndows kurdum bundan dolayı hep. Ama Windows'tan BIOS'a giriş seçeneği yok!

Sistem başlarken de asla BIOS'a girmiyor. ESC basarak Boot Manager açılıyor ama ESC'ye 2. kez basarsan iptal ediyor... Orayı açacağım diye saçsız kalacağım şimdi... Fırlatıp atmaya ramak kaldı.

@Ella Freya win 7 için USB hazırlamak istedim ama Rufus böyle diyor:

Son düzenleme:
Ventoy deneyin, ben Home Basic kurdum şimdi.

Ben de şimdi çıkma bir Wi-Fi kartı buldum, o sorunsuz çalıştı. Ethernet kablosunu takınca neden mavi ekran veriyor onu çözemedim.

Dediğinizi deneyeyim.

Ventoy ile birden fazla Windows kurulumu aynı flash belleğe atılabiliyor mu? Doğru anladım de mi?

Son düzenleme:
Evet mesela MBR yada GPT seçip disk alabildiği kadar sürüm atılabiliyor.

Ama Windows 11 gibi özelleştirilmiş kurulum gerektiğinde iso dosyasında modlama gerekiyor, Rufus gibi otomatik halletmiyor değil mi?
Hocam 11 için Ventroy denemedim. Siz ne yaptınız? Bu arada garip bir şekilde 7'de de kuramadım sürücüyü.

Hocam 11 için Ventroy denemedim. Siz ne yaptınız? Bu arada garip bir şekilde 7'de de kuramadım sürücüyü.
Windows 11 ilk açılış haricinde idare edilir düzeyde, ben de o şekilde bıraktım. Zaten çıkma Wi-Fi kartı bulup taktığımı da söylemiştim o yüzden sıkıntı yok artık. Kullanımda yavaşlığı çok sıkıntı yaratırsa verdiğim kişiye ona göre bi şeyler düşünürüm 32 bit Win 10 kurmak veya 8.1 kurmak gibi. Şimdilik 11 kullansın, yeniliklerden mahrum kalmasın.

Ben hala şeyde kaldım ama. 1. nesil işlemcide nasıl UEFI destekli anakart var ya? Var olmasına var da Windows'tan niye BIOS'a girilmiyor bir de o sorun var. Bu arada UEFI Windows kurduğumdan beri başlangıçta BIOS'a da giremez oldum.

Steam olsun diye LTSC kurdum ama Intel driverını Windows Update bile bulamadı. Ben de elle Windows 7 sürücüsünü kurmaya çalışınca kabul etmedi. Yoksa Windows 7'ye geri düşüreceğim.
O cihaza Linuxdan başka bir şey kurmanız pek mantıklı kaçmaz düzenli kullanmak istiyorsanız.
Geçmiş olsun.

O cihaza Linuxdan başka bir şey kurmanız pek mantıklı kaçmaz düzenli kullanmak istiyorsanız.
Geçmiş olsun.
Şu an Windows 7 kurduk yine o driver kurulmuyor. AMD HD5470'i kurabildim ama bunu kuramadım. Çok sinir bozucu açıkcası.

XP x64 deneyesim var dostum. Acaba nasıl çalışır bir konu açayım bakalım.

XP x64 deneyesim var dostum. Acaba nasıl çalışır bir konu açayım bakalım.
Geçenlerde takoz, 2004-5'lerden kalma bi laptop gördüm ve açtım çalışıyor mu diye. XP yüklüymüş ve akıcılığı şaşırtmıştı. Bastığın her klasör anında açılıyordu.

Grafik driverı kurulmadığı için sorun oldu mu? Uğraştığım laptopta aygıt yöneticisinde bile gözükmüyor ama ekran çözünürlüğü falan normal düzeyde. Kullanıma bir etkisi yok gibi yani intel HD graphic'in driverının olup olmaması. Tümden harici kartı kullanıyor olamaz herhalde.

İfadeler: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…