Çözüldü i3-370M HD Grafik Windows 10 sürümü var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ella Freya

Üstün
Makaleler
1
Steam olsun diye LTSC kurdum ama Intel driverını Windows Update bile bulamadı. Ben de elle Windows 7 sürücüsünü kurmaya çalışınca kabul etmedi. Yoksa Windows 7'ye geri düşüreceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Maalesef yok gibi gözüküyor...
İşlemciniz için Windows 10 Intel sürücüsü yoktur. Sahip olduğunuz tek şey, bildiğiniz gibi performans ve özelliklerden yoksun olan Microsoft genel grafik sürücüsüdür.
Şu an Windows 7 kurduk yine o driver kurulmuyor. AMD HD5470'i kurabildim ama bunu kuramadım. Çok sinir bozucu açıkcası.

XP x64 deneyesim var dostum. Acaba nasıl çalışır bir konu açayım bakalım.
Allah sabır versin hocam, aklın yolu bir gibi gözüküyor şu anda ama işiniz zor.
64bit XP kurarsanız muhtemelen hiç bir şey kullanamazsınız mantıklı. Eh iyi şanslar yine.

Windows 7'de sorun yok. 8.1 ve sonrasında sorun oluyor bir tık. Parlaklık bile düşürülmüyor. Ve 7 yüklü iken sanki SSD var mış gibi çalışıyor açılış hariç. Onun dışında vaktim varken XP yükleyip tecrübe edinmek isterim. Şu an 2.1 GB güncelleme getirdi çok yavaş yükleyecek ama ne olacak bakalım görücez. Benim kafamda buna eski oyunlardan kurmak vardı da iyi ki oyunlarda AMD HD çalışacak.

Hocam bu cihaz hasbelkader bi Turbox olamaz değil mi, laptop işlemcili bir kasa?

Normalde marka ile donanımların pek alakası yoktur ama yemin ederim benim K52JC bunu döver. Toyota gibi bilgisayardı her şeyiyle uyumlu. 2 sene önce 10 kullanırdım ben onunla Samsung SSD ile. Sattım

Hocam bu cihaz hasbelkader bi Turbox olamaz değil mi, laptop işlemcili bir kasa?
Yok Acer Travelmate 5740G.

İfadeler: 29
Bir soru daha, cihazı monitör bağlı kullanıyorsanız bir de çıkartıp deneseniz olur mu kurmayı?

Adminler uyanırsa konuyu açarlar.

Bir soru daha, cihazı monitör bağlı kullanıyorsanız bir de çıkartıp deneseniz olur mu kurmayı?
Monitör takılı değil.

Güncellemeleri kursun BIOS sıfırlayıp tekrar deneyeceğim.

Adminler uyanırsa konuyu açarlar.

Eki Görüntüle 39128

Monitör takılı değil.

Güncellemeleri kursun BIOS sıfırlayıp tekrar deneyeceğim.
Benim kumarım burada biter, BIOS da yaramazsa Allah kolaylık versin.

İlk nesil i işlemcilerin XP desteği de olması lazım yanılmıyorsam. Sorun yaparsa SATA yapar bence.

Benim kumarım burada biter, BIOS da yaramazsa Allah kolaylık versin.

İlk nesil i işlemcilerin XP desteği de olması lazım yanılmıyorsam. Sorun yaparsa SATA yapar bence.
Bir arkadaş açtığım konuda SATA ekli sürümü attı. Bir de öylesine denerim, olmazsa eğer 7'ye yükseltirim. Yoksa benim de XP kullancağımdan değil, öyle geçmişle biraz takılayım.

@Ella Freya
Ben başka bir i5 460m işlemcili laptopa Windows 7 64 bit kurdum ve gayet akıcı olduğunu fark ettim. Ayrıca Intel sürücüsü de kuruldu. Dünkü laptopa da gidip Windows 7 kurmayı düşünüyorum çünkü aşırı yavaş. Ama şöyle bir sorun var. Windows Update güncelleştirmeleri kendi yapamıyor. Her şeyi kendim kurmak zorundayım sanırsam. Windows 10'un kolaylığına alışmışım bu çok kötü geldi.

Ben 10 Home kurdum ve garip bir şekilde sürücü olmasa da akıcı gözüküyor. LTSC'de eski bilgisayarların desteği daha kötü sanırım.

Sürücüyü ben Home Basic'de kuramadım. Sanırım başka bir sorun var. Acer zaten beklenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…