Detaylar
Kim cevapladı?Bruhistan
Başarılı
Orijinal versiyonu düşük çözünürlüklerde evet. Remastered'ı ise boş ver direkt.
Hocam classic versiyonu ile director's cut ile ne farkı var acaba?
@Bruhistan, Classic orijinal, Director's Cut ise remastered. Işıklandırma harici fark yok. Hatta remastered oyunu daha da bozmuş diyebilirim. Classic'i oynayın. Remastered'ı hem sisteminiz kaldırmaz hem de oyun zaten bozuk.
Düzelttim: Director's Cut DLC'li olan versiyonuymuş. DLC'li olanı indirmeniz daha iyi olur. Definitive Edition olanı remastered imiş.
Düzelttim: Director's Cut DLC'li olan versiyonuymuş. DLC'li olanı indirmeniz daha iyi olur. Definitive Edition olanı remastered imiş.
Bruhistan
Başarılı
Classic'te tahmini kaç FPS verebilir?@Bruhistan, Classic orijinal, Director's Cut ise remastered. Işıklandırma harici fark yok. Hatta remastered oyunu daha da bozmuş diyebilirim. Classic'i oynayın. Remastered'ı hem sisteminiz kaldırmaz hem de oyun zaten bozuk.
@Bruhistan, 720p orta ayarlar 30 üstü diyorum. Emin değilim, deneyin. YouTube'dan da test videolarına bakabilirsiniz.
Hocam classic versiyonu ile director's cut ile ne farkı var acaba?
Ben Remastered versiyonunu oynayabilmeme rağmen classic oynadım.
Bruhistan
Başarılı
@Bruhistan, classic orijinal,director's cut ise Remastered. Işıklandırma harici fark yok. Hatta Remastered oyunu daha da bozmuş diyebilirim. Classic'i oynayın. Remastered'ı hem sisteminiz kaldırmaz hem de oyun zaten bozuk.
Düzelttim: Director's cut DLC'li olan versiyonuymuş. DLC'li olanı indirmeniz daha iyi olur. Definitive Edition olanı Remastered imiş.
Yani tek fark DLC'ler ile orijinal hikayelisi mi var Director's Cut'ta? performans sıkıntısı yaşatmaz umarım.
@Bruhistan, Evet. Yaşatmaz. Aynı performansı alırsınız.