Sistemim: RX 6700 10 GB, i5-12400F, 32 GB 3600 MHz RAM, KC3000 M.2 SSD ultrada 80-90 FPS alabilmem gerekıyorken 45-50 FPS alıyorum. Yer yer 30'lara iniyor hele ara sahnelerde 25'lere düşüp shutter yapıyor ve ne FSR ne DLSS ne de Intel'in frame gen yazılımı FPS'i etkilemiyor. Siz de bu sorunu yaşayıp bir şekilde çözüm bulduysanız yardımcı olursanız sevinirim.
Detaylar
Kim cevapladı?CanPatrioTic
Yetkin
Sistemimiz aşağı yukarı aynı. Ben de seninle aynı FPS değerlerini alıyorum. Ara sahne geçişlerinde de takılarak geçiyor.Sistemim: RX 6700 10 GB, i5-12400F, 32 GB 3600 MHz RAM, KC3000 M.2 SSD ultrada 80-90 FPS alabilmem gerekıyorken 45-50 FPS alıyorum. Yer yer 30'lara iniyor hele ara sahnelerde 25'lere düşüp shutter yapıyor ve ne FSR ne DLSS ne de Intel'in frame gen yazılımı FPS'i etkilemiyor. Siz de bu sorunu yaşayıp bir şekilde çözüm bulduysanız yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Vadbav
Başarılı
Optimizasyon sıkıntılıdır. Daha yeni oyun. Güncelleme getirip düzeltirler belki.Sistemim: RX 6700 10 GB, i5-12400F, 32 GB 3600 MHz RAM, KC3000 M.2 SSD ultrada 80-90 FPS alabilmem gerekıyorken 45-50 FPS alıyorum. Yer yer 30'lara iniyor hele ara sahnelerde 25'lere düşüp shutter yapıyor ve ne FSR ne DLSS ne de Intel'in frame gen yazılımı FPS'i etkilemiyor. Siz de bu sorunu yaşayıp bir şekilde çözüm bulduysanız yardımcı olursanız sevinirim.
Sistemimiz aşağı yukarı aynı. Ben de seninle aynı FPS değerlerini alıyorum. Ara sahne geçişlerinde de takılarak geçiyor.
Ben biraz da AMD ekran kartı kullandığımız için olduğunu düşünüyorum ya NVIDIA da bence bu kadar bariz olmuyordur hangi oyunu oynasam takılıyor arkadaş ya.
Optimizasyon sıkıntılıdır. Daha yeni oyun. Güncelleme getirip düzeltirler belki.
Vallahi bir oyun aldım tadını çıkaramadım oynamıyorum kaldı öyle hayır iade de edemiyorum 2.5 saat oynadım güncelleme de uzun iş bakacağız artık.
CanPatrioTic
Yetkin
Bence akıyor o FPS değerlerine takılmana gerek yok. Beni rahatsız etmiyor şahsen. Sadece ara sahne geçişlerinde takılmalar oluyor ona da olur deyip geçiyorum artık.Ben biraz da AMD ekran kartı kullandığımız için olduğunu düşünüyorum ya NVIDIA da bence bu kadar bariz olmuyordur hangi oyunu oynasam takılıyor arkadaş ya.
Vallahi bir oyun aldım tadını çıkaramadım oynamıyorum kaldı öyle hayır iade de edemiyorum 2.5 saat oynadım güncelleme de uzun iş bakacağız artık.
Bence akıyor o FPS değerlerine takılmana gerek yok. Beni rahatsız etmiyor şahsen. Sadece ara sahne geçişlerinde takılmalar oluyor ona da olur deyip geçiyorum artık.
Yok ustam bende öyle değil işte oynatmayacak derecede takılıyor görevlerde filan sürekli shutter yiyorum dediğin gibi olsa bende takılmam.
CanPatrioTic
Yetkin
Hayırlısı hocam o zaman ya.Yok ustam bende öyle değil işte oynatmayacak derecede takılıyor görevlerde filan sürekli shutter yiyorum dediğin gibi olsa bende takılmam.