macOS'te CTRL ile kullanilan kombinasyonlar Command tusu ile yapiliyor o tusun karsiligi normal PC klavyelerinde Windows tusu.
Teşekkürler hocam, ALT+TAB yerine de Windows + TAB oluyormuş. Klavyedeki Home ve End tuşları da (metnin başına ve sonuna gitmeye yarayan tuşlar) çalışmıyor, bir de sistemde genel olarak bir yavaşlık var gibi fakat nedenini çözemedim, bana öyle geliyor da olabilir.

Ayrıca metin üzerinde ok tuşlarıyla sağa sola kaydırırken ya da metin silerken de yavaş hareket ediyor. macOS normalde de böyle mi yoksa bir sıkıntı mı var?

1713520319636.webp

GPU da hiçbir kext vs. yüklemeden sorunsuz çalışıyor.

Bununla hassas ayar cekmeyi dene bakalim.
Hızı en düşüğe çekip animasyon süresini arttırdım kaydırma artık bir tık daha iyi gibi. Fakat imleç hareketi hala sorunlu, sistem tercihlerindeki en hızlı hali bile yavaş gibi geliyor, akıcı değil.

Klavye ayarlarindan oturu muhtemelen, o kismi karistirmadiysan bir kontrol et.

Ek olarak gecikme ayarini daha kisaya al.

Eki Görüntüle 37495
Klavye ayarlarından tuş yineleme hızını en hızlıya ve yineleme öncesi gecikmeyi de en kısaya alınca kaydırmadaki yavaşlık düzeldi teşekkürler.

Sistem sorunsuz bir şekilde çalışıyor, fakat az önce sildim. Sebebi hem alışamadığımdan hem de temiz kurulum Windows 11 24H2 geçeceğimden.

Benzer sistemde deneyecek arkadaşlar varsa sorunsuz kullanabilirler.