Zotac NVIDIA 9800GT ekran kartını kullanıyorum ve bugün bir mavi ekran hatası aldım, gerekli minidump dosyalarını aşağıda paylaşıyorum. Kartımın sürücü sürümü 342.01. İlk başta ETS 2 açarken kartım donmaya ve yanıt vermemeye başladı ben de PC'yi 1 defa yeniden başlatıp test ettim ama sorunum devam ediyordu. Daha sonra aynı yaşamış olduğum sorunu oyun açık değilken de yaşadım ve sonrasında bir mavi ekran hatası aldım.
Raporda tam olarak umduğum şeyi de bulamadığım için, sorunun ekran kartından çıktığını doğrulayabilirim artık. Neden bu tip bir hata yarattığını anlamış değilim. Sistemi ekran kartı olmadan kullanırken herhangi bir sorun yaşıyor musun?
WinLogon hatasını ek olarak, direkt bozuk bir sistem görüntüsüne yani dolayısıyla bozulan bir Windows'a da bağlayabiliriz. Önerebileceğim, geriye kalan mantıklı şeylerden biri de ekran kartı takılı şekilde sistemi kurulum USB'si oluşturup onarmak ya da baştan kurmak olacaktır. Haliyle yine mavi ekran verirse ekran kartına veda etmen gerekebilir.
Maalesef tüm adımları uyguladım ama işe yaramadı. Masaüstünde ve ETS 2'de yine ekran donuyor ve PC'yi yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Bugün de böyle bir hata aldım ve ayrıca PC her açılışta genellikle ekran bozuk oluyor.
Maalesef tüm adımları uyguladım ama işe yaramadı. Masaüstünde ve ETS 2'de yine ekran donuyor ve PC'yi yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Bugün de böyle bir hata aldım ve ayrıca PC her açılışta genellikle ekran bozuk oluyor.