mete01
Üstün
Arkadaşlar merhaba. Bugün Xbox Series S'imi sattım (daha gelip almadı, alacak). Kollar hariç 6000 TL'ye. Bilgisayara ihtiyaç duydum. Xbox'ı sattığım için de mecburen PC'de oyun oynayacağım. Sizce sistem iyi mi? Yoksa Xbox'ı satmayıp kötü bir laptop mu alsaydım. Çok bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
7500 TL'ye aldım. Intel olması biraz da zorunluydu ama yine de Ryzen mi almalıydım? Sistemin fotoğrafı da bu. Anakartı falan bilmiyorum. Sonradan parça değiştirebilecek bütçem var. O konuda sıkıntı yok. Sadece kredi kartı kaybolduğu için 1 haftaya yenisi gelecek. Değiştir şunu al dediklerinizi de alabilirim. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim.
- i5 10400F
- GTX 1650 4 GB
- HAF 912Plus
- 8x2 RAM
- PSU da 750 watt 80+ bronz, Cooler Master gx yazıyor
7500 TL'ye aldım. Intel olması biraz da zorunluydu ama yine de Ryzen mi almalıydım? Sistemin fotoğrafı da bu. Anakartı falan bilmiyorum. Sonradan parça değiştirebilecek bütçem var. O konuda sıkıntı yok. Sadece kredi kartı kaybolduğu için 1 haftaya yenisi gelecek. Değiştir şunu al dediklerinizi de alabilirim. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: