Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Tam olarak uyumlu çalışmıyorlar. CL değeri resmen uçmuş. CL 22 olmaması lazım. XMP kapalı olarak elle değer girip deneyebilirsiniz.
Zaten işlemcinin sürücüsü olmaz. Chipset de kurulu olarak gözüküyor.
Doğru, gene de grafik sürücüsünü indirip daha uyumlu çalışmalarının daha iyi olabileceğini düşündüm. Bu yüzden yüklemesini önermiştim.
Detaylı inceleyememişim, RAM'leri fark etmeniz iyi oldu. Konu RAM ile çözülmezse tekrardan yardımcı olmaya çalışırım ben de.

Tam olarak uyumlu çalışmıyorlar. CL değeri resmen uçmuş. CL 22 olmaması lazım. XMP kapalı olarak elle değer girip deneyebilirsiniz.
Hocam, MSI BIOS'u üzerinden CL değerini nasıl değiştirebilirim? Bulamadım yabancıyım biraz.

Nasıl değişeceğimi buldum fakat CL değeri değişemiyorum çünkü "memory try it not support this memory" ibaresi bulunuyor Memory Try It'de.

Dosya Ekleri

• resim_2024-02-22_221248303.webp
    resim_2024-02-22_221248303.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
@killsgangmember rehber yardımcı olabilir. Siz ise 3200 olarak deneyin. CL değerlerini kontrol edin.

@killsgangmember rehber yardımcı olabilir. Siz ise 3200 olarak deneyin. CL değerlerini kontrol edin.
Hocam dediğiniz gibi oluyor fakat bende "memory try it not support this memory" ibaresi bulunuyor Memory Try It'de.

Dosya Ekleri

• resim_2024-02-22_231259857.webp
    resim_2024-02-22_231259857.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme: