OverallTaken 1

Uzman
Merhaba arkadaşlar,

CS2, Valorant gibi oyunlar için sistemimi geliştirmek istiyorum.

Sistemim şu anda şöyle:
  • i5 11400F.
  • ASUS H510M-D
  • Sapphire Pulse RX 6600.
  • Frisby kasa 600W.
  • DDR 4 3200 MHz RAM'ler.
  • Dark Freezer X123.
  • 500GB Kingston SSD.
Bunları ekran kartımı ve soğutucuyu satmadan tek tek satsam 7000-8000 TL para yapar. Bunların yerine üstüne ekleyerek aşağıdaki ürünleri alsam mantıklı olur mu?

https://www.akakce.com/bilgisayar-k...anel-temperli-cam-e-atx-fiyati,530405867.html

Bir de 1 TB SSD yedekte var, onu kullanacağım ve ardından 7800XT ekran kartı takacağım. Dediğim gibi mantıklı mı?

Son düzenleme:
Sistemi sat komple ona göre rahat rahat topla. Bu kadar hengameye değmez. Elde tutualacak gibi parçan yok zaten.

Valorant, CS 2 oynuyorum demişsin o zaman ekran kartı hariç tek tek sat öyle topla, mantıklı. Zaten oynadığın oyunlar işemci istediğnden her türlü bariz fark yaşarsın.

@OverallTaken, RAM'i kit almaya bak, sorun yaşama ihitmalini en aza indirmiş olurusun.

PSU olarakta bunu tavisye ederim RX 7800 XT için yeterli, geri kalan seçimler gayet iyi.

Son düzenleme:
Valorant, CS 2 oynuyorum demişsin o zaman ekran kartı hariç tek tek sat öyle topla, mantıklı. Zaten oynadığın oyunlar işemci istediğnden her türlü bariz fark yaşarsın.

@OverallTaken, RAM'i kit almaya bak, sorun yasşama ihitmalini en aza indirmiş olurusun.

PSU olarakta bunu tavisye ederim RX 7800 XT için yeterli, geri kalan seçimler gayet iyi.
Kit neydi hocam unutmuşum ramlerden pek anlamıyorum.