3035

Yetkin
Bayağı RST dosyası aradım bulamadım.
Bulduklarım da uyumlu değildi.

Sistemimi tam yazayım:
  • i5 12400F.
  • Gigabyte H610 m k.
  • Crucial P3 M.2 SSD.
  • RTX 4060.
  • 2x8 XPG D30 RAM.

Anakartın sitesindeki RST driveri çalışmıyor. Bu program düzgün yüklenmemiş olabilir diyor ve WinRAR ile açtığımda içindeki RST driver uyumlu değil diyor.

@Recep Baltaş bana da ayarlar mısın bir dosya bir kişiye hazırlamıştın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınıza ait indirmiş olduğunuz RST sürücüsü arşivdeyse arşivden çıkarın bulunduğu konumu terminalde açın. Bunun için o konumdayken çubuğa cmd yazabilirsiniz.

1736375845416.webp

Daha sonra aşağıdaki komutu komut istemine (CMD) yazın. Bu komut aracılığıyla RST sürücüsü SetupRST_extracted adlı bir klasöre çıkacaktır.

Kod:
./SetupRST.exe -extractdrivers SetupRST_extracted

Bundan sonra klasörden çıkan sürücüyü dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Anakartınıza ait indirmiş olduğunuz RST sürücüsü arşivdeyse arşivden çıkarın bulunduğu konumu terminalde açın. Bunun için o konumdayken çubuğa cmd yazabilirsiniz.

Eki Görüntüle 113597

Daha sonra aşağıdaki komutu komut istemine (CMD) yazın. Bu komut aracılığıyla RST sürücüsü SetupRST_extracted adlı bir klasöre çıkacaktır.

Kod:
./SetupRST.exe -extractdrivers SetupRST_extracted

Bundan sonra klasörden çıkan sürücüyü dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
Dediğiniz gibi yaptım ancak sürücü Windows kurulum ekranında uyumlu olmayan sürücüleri gizle kutucuğunu kaldırdığımda seçilip yükleniyor uyumlu olmaması sorun teşkil eder mi eğer etmez ise çözüm olarak işaretleyeceğim

Son düzenleme:
@3035, Aygıt Yöneticisi üzerinde RST sürücüsü varsa ve ünlem yoksa sorun yok demektir. Öyle teyit edebilirsiniz.
Aygıt yöneticisinde yüklü bir rst sürücüsü gözükmedi. Ben format attığımda herhangi bir rst dosyasını yüklüyordum uyumlusunu bulamadığım için uyumsuzları gizle tikini kaldırdıktan sonra gelen herhangi birini yüklüyordum. Aygıt yöneticisinde yok rst sürücüsü.