FurkaN35

Becerikli
Beyler, geçen sene mi ne almıştım oyunu, 97 saat kasa kasa oynadım. Sistem i5 12400F, 32 GB RAM, GTX 1660 Ti Dual.
Ekran kartı piyasasına bakıyorum, 30 bin TL'den başlıyor iyileri. Ekran kartı dışında değiştirecek güzel bir parça yok mu FPS fark ettirecek? İçimde kaldı, oynayamıyorum. Oyunun da optimizasyonu biraz da kötü tabii.

FSR açmayı denediniz mi hocam? Bir de çözünürlüğü ve gelişmiş grafikler ile ışıklandırmayı düşük yapıp deneyin. Belki Lossless Scaling işe yarayabilir.

FSR açmayı denediniz mi hocam? Bir de çözünürlüğü ve gelişmiş grafikler ile ışıklandırmayı düşük yapıp deneyin. Belki Lossless Scaling işe yarayabilir.
Lossless yırtık yırtık yapıyor görüntüyü ve çokta fps artırmıyo zaten fsr ı da dengelide kulanıyodum

1773251720982.webp

genelikle online sunucu oynadığım için oyun birazdaha fazla kasıyodu oyunun özel koduyla böyle çamur gibi yapıyodum oyunu anca öyle oynuyodum ama pekte bi zevk vermiyo öyle oynayınca ztn yükleme ekranında bile donup kalıyo bazen snrm Vram yetmezliğinden

Son düzenleme:
Hocam online sunucuda bende de öyle, ekran kartım 4080 ona rağmen 54 FPS alıyorum çoğunlukla maalesef. Ekran kartı olarak bence RX 6700 XT bakabilirsiniz 2. elden, diğer bilgisayarımda kullanıyorum ve single playerda 90 fps lere kadar alabiliyordum high medium arası ayarlarla FSR açık bir şekilde ve 80-85 çözünürlük ile.

Hocam online sunucuda bende de öyle, ekran kartım 4080 ona rağmen 54 FPS alıyorum çoğunlukla maalesef. Ekran kartı olarak bence RX 6700 XT bakabilirsiniz 2. elden, diğer bilgisayarımda kullanıyorum ve single playerda 90 fps lere kadar alabiliyordum high medium arası ayarlarla FSR açık bir şekilde ve 80-85 çözünürlük ile.
motor a para biriktirmesem ekran kartı alırdımda yapcak bişe yok Ark surival evolved tan devam edicem