Masaüstünde, işlemci hiçbir işlem yapmadığım halde kendi kendine %100 kullanmaya başladı. 2-3 dakika belki normale döner diye bekledim ama dönmedi. Bilgisayarı yeniden başlatınca ancak normale döndü. Bu neden olmuş olabilir?
İlk olduğu an dikkat etmedim hocam. Hemen yeniden başlattım bilgisayarı. Şu an normal her şey. Şu an görev yöneticisinden kontrol ettiğimde sadece bilgisayarın kendi programları çalışıyor arka planda.
İlk olduğu an dikkat etmedim hocam. Hemen yeniden başlattım bilgisayarı. Şu an normal her şey. Şu an görev yöneticisinden kontrol ettiğimde sadece bilgisayarın kendi programları çalışıyor arka planda.
Yok hocam. Bir işlem falan yapmıyordum. İşlemci fanı'nın sesi bir anda artınca kullanımı kontrol ettim %100 görünüyordu. Sonra yeniden başlattım. Şu an normal.
Rx 6700 ekran kartım normalde 175-185 arası watt harcıyordu. Ancak 138 watt harcıyordu furmark'ta. Başka bir psu denemiştim. Bu sefer 175-185 arası güç harcıyordu olabilir.
RX 6700 ekran kartım normalde 175-185 arası watt harcıyordu. Ancak 138 watt harcıyordu FurMark'ta. Başka bir PSU denemiştim. Bu sefer 175-185 arası güç harcıyordu olabilir.
Masaüstünde, işlemci hiçbir işlem yapmadığım halde kendi kendine %100 kullanmaya başladı. 2-3 dakika belki normale döner diye bekledim ama dönmedi. Bilgisayarı yeniden başlatınca ancak normale döndü. Bu neden olmuş olabilir?