Detaylar
Kim cevapladı?Daffy Duck
Üstün
Aynı sorun FC24'te de oluyordu. Yine bir optimizasyon vakası sanırım. EA şunu bir halledemedi gitti.
Driver'ların güncel ise muhtemel bir optimizasyon sorunudur.Arkadaşlar, sistemim çok rahat kaldırıyor oyunu. FPS yüksek, Ultra ayarlarda 100 110 altına düşmüyor ama oyun kasıyor. Ani kasmalar, donmalar oluyor. Neden olabilir, nasıl düzelteceğim?
Greatest
Uzman
Arkadaşlar, sistemim çok rahat kaldırıyor oyunu. FPS yüksek, Ultra ayarlarda 100 110 altına düşmüyor ama oyun kasıyor. Ani kasmalar, donmalar oluyor. Neden olabilir, nasıl düzelteceğim?
Driver sorunu olabilir, bende 4060 kullanıyorum çoğu oyunda Ultra kaldırıyor ama drop girdiğini görmedim hiç.
iade ettim hocamDriver'ların güncel ise muhtemel bir optimizasyon sorunudur.
iade ettim hocam uğraşamam hiç böyle takılmalarlaAynı sorun FC24'te de oluyordu. Yine bir optimizasyon vakası sanırım. EA şunu bir halledemedi gitti.
Daffy Duck
Üstün
Oynanmayacak kadar mı takılıyor? Öyleyse optimizasyon sorunu değildir muhtemelen.
yok hocam oynanmayacak kadar değil ama ben çok rahatsız oluyorum ani fps düşüşlerindeOynanmayacak kadar mı takılıyor? Öyleyse optimizasyon sorunu değildir muhtemelen.