Dediğim gibi, sorun sizden kaynaklı gözüküyor. Sürücüleri kontrol edin, gerekirse daha düşük bir sürüme geçin.

Mesela ben bu Spider-Man oyunlarında FPS düşmesi yiyordum oda VRAM yetmezliğinden doku ayarını ulrtadan yükseğe çekince düzeldi oyunu akıcı bir şekilde oynadım ama RDR 2 de böyle bir şey de yok ayarı en düşüğe alsanda sonuç hep aynı sistemde sorun olsa diğer oyunlsrda iyi clasimaz.

Konu biraz troll gibi hissettirmeye başladı...

Hocam çözüm için işe yarayacak şeyleri anlatayım isterseniz yapın:
  • DDU ile sürücüyü kaldırıp güncel olsun isterseniz 595.97 sürücüsünü eski olsun ama sorunsuz olsun derseniz 566-577 sürücülerini indirebilirsiniz.
  • Windows'ta donanım hızlandırmalı GPU ve oyun modunu açın.
  • VRAM'i aşmamaya dikkat edin.
  • Sutter Fix modunu kurun, eğer nasıl kuracağınızı bilmiyorsanız ekteki linke bakın.
  • Graphic API'yı ddeğiştrerek deneyin ve en optimize ayarı bulun.
Ekteki linkten hem mod kurma hem de grafik ayarlarını bulabilirsiniz. YouTube üzerinden kendi sisteminize uygun video da bulabilrisiniz.

RDR2 ilk çıktığında optimizesi çok kötüydü şu an elbette daha iyi ama hala sorunlar var.

Konu biraz troll gibi hissettirmeye başladı...

Hocam çözüm için işe yarayacak şeyleri anlatayım isterseniz yapın:
  • DDU ile sürücüyü kaldırıp güncel olsun isterseniz 595.97 sürücüsünü eski olsun ama sorunsuz olsun derseniz 566-577 sürücülerini indirebilirsiniz.
  • Windows'ta donanım hızlandırmalı GPU ve oyun modunu açın.
  • VRAM'i aşmamaya dikkat edin.
  • Sutter Fix modunu kurun, eğer nasıl kuracağınızı bilmiyorsanız ekteki linke bakın.
  • Graphic API'yı ddeğiştrerek deneyin ve en optimize ayarı bulun.
Ekteki linkten hem mod kurma hem de grafik ayarlarını bulabilirsiniz. YouTube üzerinden kendi sisteminize uygun video da bulabilrisiniz.

RDR2 ilk çıktığında optimizesi çok kötüydü şu an elbette daha iyi ama hala sorunlar var.

Hocam, biraz alakasız ama Windows sürümüyle alakalı olabilir mi? Ben Windows 10 kullanıyorum, şu an artık Windows 10'a güncelleme falan gelmiyor. Ya Windows 11 daha güncel, ya ondan dolayı olabilir mi?