Bu konuyu gördüğüm iyi oldu bende ileride PC alınca deneyeceğim.

Sana şimdiden tavsiyem olsun, ekran kartı VRAM'ini minimum 12 GB tut, 12 GB altı bir şey alma.
Dediğim ayarları yapabilirsin düzelirse kurma zaten gerek yok.
Tamamdır, teşekkür ederim.

Sana şimdiden tavsiyem olsun Ekran kartı VRAM'ini minimum 12 GB tut 12 GB altı bir şey alma
Tamam dir teşekkür ederim
Dediğiniz şeyleri yaptım ama hâlâ sorunum devam ediyor, maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
RDR2'de optimizasyon sorunu olduğu bir gerçek. Bu sorunu minimalize etmek için optimize ayarlar, stutter fix modu, güncel driverlar gerekli (NVIDIA 5000 serisi hariç 576-577 önerimdir, AMD için güncel sürücü yeterlidi).

Stutter fix modunu şu an bilgisayar başında olmadığımdan atamıyorum ama eve geçince atarım.

RDR2 ve optimizasyon sorunu? Piyasadaki en iyi optimizasyona sahip oyun olabilir.

Nasıl sorunlu değil? Çoğu zaman yüksek FPS vermiyor. 4080'li laptopta 60 70 FPS geçemedim, bence bu oyun konsol oyunu.

Sorun sizde, 4060 Ti ile Ultra ayarlarda 110 120 arası alıyorum.

Nasıl sorunlu değil? Çoğu zaman yüksek FPS vermiyor. 4080'li laptopta 60 70 FPS geçemedim, bence bu oyun konsol oyunu.

Ki oyun camiasına gidip baksanız herkesin aynı şeyi söylediğini görürsünüz.

+1

Sorun sizde, 4060 Ti ile Ultra ayarlarda 110 120 arası alıyorum.

Oyun optimizasyon olarak iyi olsa, düşük ayarlarda akıcı olması gerek. Hiçbir oyunda sıkıntı yaşamazken RDR 2'yi aldım alalı, kasabalarda falan FPS drop yaşıyorum, low ayarlarda da, ultra ayarda da.

+1

Oyun optimizasyon olarak iyi olsa, düşük ayarlarda akıcı olması gerek. Hiçbir oyunda sıkıntı yaşamazken RDR 2'yi aldım alalı, kasabalarda falan FPS drop yaşıyorum, low ayarlarda da, ultra ayarda da.
Aynen öyle Rdr2 harici bende sorun yaşamadım Star Wars The Last Of Us Marvel Spider-Man 2 yüksek ayarlarda 150 200 ile FPS oynadım Rdr2'yi çözemedim.

Sorun sizce, 4060 Ti ile Ultra ayarlarda 110 120 arası alıyorum.

Aynen öyle Rdr2 harici bende sorun yaşamadım Star Wars The Last Of Us Marvel Spider-Man 2 yüksek ayarlarda 150 200 ile FPS oynadım Rdr2'yi çözemedim.
Mesela ben bu Spiderman oyunlarında FPS drop yiyordum, o da VRAM yetmezliğinden. Doku ayarını ultra'dan yükseğe çekince düzeldi, oyunu akıcı bir şekilde oynadım ama RDR 2'de böyle bir şey de yok. Ayarı en düşüğe alsan da sonuç hep aynı; sistemde sorun olsa diğer oyunlarda iyi çalışmaz.