Blackraven
Üstün
Giriş seviye için gayet uygun bir sistem. Çok kısıtlı satılan kampanyalı sistemler hariç bu fiyattan uyguna muadil sistem bulmak zor. Parça kalitesi bakımından da gayet güzel bir sistem en azından rampge PSU ve kasa kullanmamışlar.
"Ti" olsaymış iyiymiş, biraz fark ödeyip 4060 Ti almak lazım.
Giriş seviye için gayet uygun bir sistem. Çok kısıtlı satılan kampanyalı sistemler hariç bu fiyattan uyguna muadil sistem bulmak zor. Parça kalitesi bakımından da gayet güzel bir sistem en azından rampge PSU ve kasa kullanmamışlar.
25.000₺'ye 4060 Ti modeli satılıyor ama bu biraz ne kadar ekmek o kadar köfte muhabbetine dönüyor. Sadece LoL, Valorant gibi oyunlar oynayan veya işlemci gücü gerektiren oyunlar oynayan bir kişi için 4060 gayet iş görür. Ben şu an sistem alacak olsam 35.000₺ civarına alırım... Dediğim gibi ne kadar ekmek o kadar köfte.
Eskiden bu paralara en üst seviye sistemler toplardık![]()
Kapanışı ben 3050 ti laptop ile yaptım dediğin gibi ne kadar ekmek o kadar köfte..25.000₺'ye 4060ti modeli satılıyor ama bu biraz ne kadar ekmek o kadar köfte muhabbetine dönüyor. Sadece LOL, Valorant gibi oyunlar oynayan veya işlemci gücü gerektiren oyunlar oynayan bir kişi için 4060 gayet iş görür. Ben şu an sistem alacak olsam 35.000₺ civarına alırım... Dediğim gibi ne kadar ekmek o kadar köfte.
Oha benim 3050 ti 80 derece oluyor o neymiş öyle?windforce rezalet bir kart aldığım gibi iade ettim.
90 fan hızı ve 80 derecede çalışıyordu.
Onun yerine Sinerji Breaker Intel Core i5 12400F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Palit GeForce Infinity 2 8GB RTX4060 Oyun Bilgisayarı alınır.