Detaylar
Kim cevapladı?İsimbulamajim
Üstün
RX 560 sistem bile Valorant'ta tatmin eder. Konuya gelirsek sistem fena değil alınır. Monitör önerisi ister misiniz?
RX 560 sistem bile Valorant'ta tatmin eder. Konuya gelirsek sistem fena değil alınır. Monitör önerisi ister misiniz?
Ben bir tane buldum şöyle. Peki bu sistem beni ne kadar götürür?
Dosya Ekleri
Syntax
Üstün
Genel olarak 300 civarı FPS veriyor o işlemci Valorant'ta.
Peki cs de kaç verirValorant daha çok işlemciye önem veriyor, yani kaldırır @Syntax 'ın da dediği gibi 250+ FPS değeri verir.
İsimbulamajim
Üstün
Güzel monitör.Ben bir tane buldum şöyle. Peki bu sistem beni ne kadar götürür?
Alternatif olarak bunlar var:
Syntax
Üstün
Çok dikkat etmedim ama ölüm kalımda 250+ veriyor.
CS2 genel olarak optimizasyon sorunu var. Belirli bir FPS'i aşarsın ama saçma sapan çok drop giriyor. İstikrarlı değil yani. Videoda CS2 ve Valorant var.
Bu arada bence almadan önce bütçe ve sistemi ayrıca paylaştığınız bir konu açın. Belki çok daha iyi alternatifler vardır.
Bu arada bence almadan önce bütçe ve sistemi ayrıca paylaştığınız bir konu açın. Belki çok daha iyi alternatifler vardır.
Son düzenleme:
CS2 genel olarak optimizasyon sorunu var. Belirli bir FPS'i aşarsın ama saçma sapan çok drop giriyor. İstikrarlı değil yani. Videoda CS2 ve Valorant var.
Zaten 2 gündür konu açıyorum 2 hesaptan sonunda buna karar verdik bide bu freedos olarak mı gelir
Yeni konular
-
-
300 Hz monitörde G-Sync eksikliği sorun yaratır mı?
- Unlishimaide
-
Chip-para internet alışverişlerinde kullanılır mı?
- burakmurat1
-
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
-
-
-