Hayır olmadı hocam Resident Evil 4 remake + Valorant indirdim şu an sadece kaymak gibi akıp gidiyor. Yalnız havalar çok sıcak olduğu için işlemci 65 ekran kartı 70 derece stabil çalışıyor sıcaklıklar çok iyi.
Efendim, bir şeyi söylemeyi unuttum. Resize bar'ı aktif etmezseniz ekran kartınız tam güç ile çalışmaz. Anakartınızın üreticisinin adını yazarak Resize Bar nasıl açılır yazın. Bu arada CSM kapamayı unutmayın Resize Bar'ı açarken.
AOC 24G2SP/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü banayeni'de! Şimdi AOC 24G2SP/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatı ve özelliklerini incelemeye başla.
www.banayeni.com
Uyarı: VA panel olanlar ucuz diye aldanmayın çok kötüler.
AOC 24G2SP/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü banayeni'de! Şimdi AOC 24G2SP/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatı ve özelliklerini incelemeye başla.
www.banayeni.com
Uyarı: VA panel olanlar ucuz diye aldanmayın çok kötüler.
@Geraltın kılıcı Hocam bir şey soracaktım çok ısınan bir kartmış A 750 şu an bende sorun yok ama ileride ısınırsa fan eğrisi yapmamı önerir misiniz şu an oyunlarda maksimum 80 oluyor 80 üstü geçmiyor. Valorant'ta 65 Resident Evil 4 maksimum 80-81.
@Geraltın kılıcı Hocam bir şey soracaktım çok ısınan bir kartmış A 750 şu an bende sorun yok ama ileride ısınırsa fan eğrisi yapmamı önerir misiniz şu an oyunlarda maksimum 80 oluyor 80 üstü geçmiyor. Valorant'ta 65 Resident Evil 4 maksimum 80-81.
Hayırlı olsun size de. İ3 12100F de 78 derece oluyor anlamadım ben bu işi sıvı soğutma alayım mı acaba? Valoda ise i3 12100F + a 750 ikilisi ile 350-400 arası oynuyorum.