Efendim, bir şeyi söylemeyi unuttum. Resize bar'ı aktif etmezseniz ekran kartınız tam güç ile çalışmaz. Anakartınızın üreticisinin adını yazarak Resize Bar nasıl açılır yazın. Bu arada CSM kapamayı unutmayın Resize Bar'ı açarken.
Hiç bilmiyorum ya uzagım böyle konulara valla. Açmazsam ne olur zaten 60 hz monitör de oynuyorum fps farketmiyor.

İyi eğlenceler hocam hayırlı olsun.
Size de hocam.

144 Hz monitör alınca yazayım mı size hocam o zaman.

Alacaksanız kısa bir zaman içerisinde önerebilirim.

Öneri:

Uyarı: VA panel olanlar ucuz diye aldanmayın çok kötüler.

Alacaksanız kısa bir zaman içerisinde önerebilirim.

Öneri:

Uyarı: VA panel olanlar ucuz diye aldanmayın çok kötüler.

Temmuz'un 10'unda alabilirim hocam.

@Geraltın kılıcı Hocam bir şey soracaktım çok ısınan bir kartmış A 750 şu an bende sorun yok ama ileride ısınırsa fan eğrisi yapmamı önerir misiniz şu an oyunlarda maksimum 80 oluyor 80 üstü geçmiyor. Valorant'ta 65 Resident Evil 4 maksimum 80-81.

@Geraltın kılıcı Hocam bir şey soracaktım çok ısınan bir kartmış A 750 şu an bende sorun yok ama ileride ısınırsa fan eğrisi yapmamı önerir misiniz şu an oyunlarda maksimum 80 oluyor 80 üstü geçmiyor. Valorant'ta 65 Resident Evil 4 maksimum 80-81.

Efendim, ben eski işlemci fanının altlarını kesip oraya koyacağım.

Konu dışı: Kart ile alakalı herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz değil mi? Aynı kartı aldım. Kargo aşamasında şu anda. :D

Konu dışı: Kart ile alakalı herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz değil mi? Aynı kartı aldım. Kargo aşamasında şu anda. :D

Yok efendim sorun yaşamadım Resident Evil 4'ü Ultra ayarlarda 90-100 FPS arası geziyor kasma donma yok ama ısınma maksimum 80-81.

Hayırlı olsun size de. İ3 12100F de 78 derece oluyor anlamadım ben bu işi sıvı soğutma alayım mı acaba? Valoda ise i3 12100F + a 750 ikilisi ile 350-400 arası oynuyorum.