qualitybread

Gelişen
Arkadaşlar birkaç aydır güzel F/P bir sistem arıyorum ve şu an 2 tane hazır sisteme kararımı verdim.

1. Sistem:
  • Intel i5 12400F
  • RTX4070
  • H610M
  • 1TB M.2 SSD
  • 16 GB DDR5 RAM

2. Sistem: Cube 7A - Tavsiye Sistemler | GameGaraj

İkisinin de fiyatları birbirine çok yakın derecede. 1. sistem de işlemciyi geliştireceğim. Peki sizce hangisi daha mantıklı? Gelecek odaklı, oyun odaklı bir sistem alacağım hangisi daha fazla memnun eder? Hangisi daha mantıklı nedeniyle birlikte söylerseniz ve bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
AM5 gelecek odaklı çok daha mantıklı olur. Intel özellikle UE oyunlarında ekstra sorun çıkarıyor. Yükseltme tarafında da keza ekstra ücret ve uğraş oluşturuyor.

Ama iki sistemden bağımsız bütçe belirtip öneri isteyin.

Arkadaşlar birkaç aydır güzel F/P bir sistem arıyorum ve şu an 2 tane hazır sisteme kararımı verdim.

1. sistem:
  • Intel i5 12400F.
  • RTX4070
  • H610M
  • 1TB M.2 SSD.
  • 16 GB DDR5 RAM.

2. sistem: Cube 7A - tavsiye sistemler | GameGaraj.

İkisinin de fiyatları birbirine çok yakın derecede. 1. sistem de işlemciyi geliştireceğim. Peki sizce hangisi daha mantıklı? Gelecek odaklı, oyun odaklı bir sistem alacağım hangisi daha fazla memnun eder? Hangisi daha mantıklı nedeniyle birlikte söylerseniz ve bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

İki işlemci arasında kaldığınızi zannediyorum kesinlikle 7500F i5 12400F ben kullandım beğenmedim iade edip bütçeyi arttırıp 7600X aldım çok ısınıyor ama performansı cok güzel 7500F güzel 7600X kadar ısınmıyor.