rauay

Başarılı
Merhaba. Valorant'ta biraz düşük FPS alıyorum bunun nedeni ne olabilir acaba? 200 150 altına falan düşmeye başladı. acaba işlemci sıcaklığı mı yüksek? şimdi 3 tane resim atacağım buraya 2'si oyundayken sıcaklık diğerleri bilgisayar boştayken. bu değerler normal mi? Bu arada CS 2'de orta ayarlarda bile düşük FPS alıyorum.
  • İşlemcim i5 12400F
  • Ekran kartı 6650 XT
  • RAM 3200 16

Dosya Ekleri

• 2.webp
    2.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 93
  • 1.webp
    1.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 80
  • 3.webp
    3.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 78
Sicakliklar yaz ayina gore normal. Oyun SSDye mi kurulu ek olarak en son ne zaman defrag yapmistiniz?

Merhaba. Valorant'ta biraz düşük FPS alıyorum bunun nedeni ne olabilir acaba? 200 150 altına falan düşmeye başladı. acaba işlemci sıcaklığı mı yüksek? şimdi 3 tane resim atacağım buraya 2'si oyundayken sıcaklık diğerleri bilgisayar boştayken. bu değerler normal mi? Bu arada CS 2'de orta ayarlarda bile düşük FPS alıyorum.
  • İşlemcim i5 12400F
  • Ekran kartı 6650 XT
  • RAM 3200 16
Biosunuz güncel mi ?

AMD kartlarda anti-lag+ gibi bir ayar olması lazım, kapalıya almayı deneyin onu. Kartta overclock var mı?

Herhangi bir hız aşırtma yok sistem 1 senelik aldığım yerede yazdım mevcut sorunu bakalım garantiye isteyecekler mi aldığım yerden monitorde aldım 1 sene oldu ufak ufak çizgiler çıkıyor sanki kablosu bouzkmuş gibi alt tarafta.