Kaito

Başarılı
Oyuna ilk girdiğim andan itibaren ortalama ilk 1 dakika oyun harika, akıyor resmen. Sonra anlamadığım bir şekilde FPS düşmeye başlıyor, kamerayı hareket ettirirken takılıyor. Şu sorun yüzünden oyundan zevk alamıyorum bunun bir çözümü var mı? Laptop kullanıyorum sistem özellikleri:
  • RTX 4060 laptop GPU.
  • i5 12450H.
  • 8x2 RAM.
  • 1.5TB SSD.

Lenovo LOQ mu? Yoksa Tulpar, Nitro falan mı cihaz?
Sıcaklık değerlerinizi kontrol edin ısıdan kaynaklı throttle olmasi muhtemel.

Hocam bende de aynı işlemci vardı fakat 3050 kart versiyonu. Oyun bazı işlemciler de problemli. Bende de aşırı bir kasma vardı sonra bosslardan sonra çökme oluyordu vesaire internetten araştırdım Görev Yöneticisi'nden öncelik gibi bir şey veriyordun. 12450H Elden Ring kasma falan yaz YouTube'a çıkar.

Bu video çözdü benim sorunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lenovo LOQ mu? Yoksa Tulpar, Nitro falan mı cihaz?
Sıcaklık değerlerinizi kontrol edin ısıdan kaynaklı throttle olmasi muhtemel.

Lenovo LOQ kullanıyorum. Değerler aşağıdaki görsellerde mevcut. İlk girdiğimde FPS sabit 60, 1 dk sonra dalgalanıyor ve oynanmaz hale geliyor.

Screenshot_41.webp

Screenshot_42.webp

Hocam bende de aynı işlemci vardı fakat 3050 kart versiyonu. Oyun bazı işlemciler de problemli. Bende de aşırı bir kasma vardı sonra bosslardan sonra çökme oluyordu vesaire internetten araştırdım görev yonctisinden öncelik gibi bir şey veriyordun. 12450H Elden Ring kasma falan yaz YouTube'a çıkar.

Bu video çözdü benim sorunu.

Aynı videodaki gibi CPU 0'ın tikini kaldırıp geri işaretliyorum ama "tamam" dediğim zaman erişiminiz yok diyor.

Son düzenleyen: Moderatör: