Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ali yasin

Çalışkan
Son 5 gündür aynı sıkıntıyı yaşıyorum, DDU ile temiz kurulum yapıyorum sorun çözülüyor, oyunu oynuyorum sıkıntısız bir şekilde. oyunu kapatıp tekrar oyuna girince yine aynı sorun oluyor. Sorun neden kaynaklı?

Sistem:

RTX 4060 mobil.
i5 12450HX.
24 GB RAM

Not: DDU ile hem eski driverı indirdim hem en son driverı değişen bir şey olmadı.

Çözüm
DDU sonrası sürücüyü kurar kurmaz Windows'un donanım güncellemelerini kapatman veya wushowhide aracıyla güncellemeyi engellemen şart. Ayrıca 0 kullanım görmenin sebebi oyunun RTX 4060 yerine yanlışlıkla işlemcinin dahili grafiğine geçmesi olabilir belki, laptopunun kontrol panelinden MUX Switch ayarını bulup sistemi dGPU moduna alman yeterli olacaktır.
DDU sonrası sürücüyü kurar kurmaz Windows'un donanım güncellemelerini kapatman veya wushowhide aracıyla güncellemeyi engellemen şart. Ayrıca 0 kullanım görmenin sebebi oyunun RTX 4060 yerine yanlışlıkla işlemcinin dahili grafiğine geçmesi olabilir belki, laptopunun kontrol panelinden MUX Switch ayarını bulup sistemi dGPU moduna alman yeterli olacaktır.

Çözüm

Çok teşekkürler vantageden sadece dGPU yapınca sorun ortadan kalktı ama normalde ben GPU'yu hibrit kullanıyordum ve bir sıkıntı yoktu tekrar o şekilde ayarlayabilir miyim?

Çok teşekkürler vantageden sadece dGPU yapınca sorun ortadan kalktı ama normalde ben GPU'yu hibrit kullanıyordum ve bir sıkıntı yoktu tekrar o şekilde ayarlayabilir miyim?
tekrar Hibrit Moda alabilirsin.
Grafik Ayarları yazıp gir. Göz at diyerek oynadığın oyunun .exe dosyasını ekle. Listeye eklenen oyuna tıkla, seçenekler de ve oradan Yüksek Performans
seçeneğini işaretleyip kaydet.