Ryoes

Uzman
Merhaba. Sistemim belirttiğim şekildedir. İleride ekran kartımı yükseltmeyi düşünüyorum. Aklımdaki ekran kartı 3060 Ti watt değeri açısından sıkıntı çekmek istemiyorum. Sistemi yükseltirken sıkıntı çıkartmayacak bir watt değeri olsun. Şu an kullandığım PSU Power Boost Fury 650W sıkıntılı bir marka olduğunu biliyorum. Kaliteli bir PSU önerisi istiyorum. Belirli bir bütçem yok fiyat performans bir PSU olursa iyi olur.

Sistem:
ASUS Dual RX6600.
i5 12600KF.
XPG Gammix D30 2x8 GB 3200 MHz.
ASUS Prime H610M-K D4.

Daha ileriye dönük olur bunu alırsanız.

Not: Fiyatı çok artmış. 2 hafta önce falan 2099 TL civarındaydı.

Bir de şunu söyleyeyim, benim burada çok nadir de olsa arada bir elektrik git gel yapıyor. Bu tarz dalgalanmalarda şu anki PSU sıkıntı çıkarabilir diye değişmeye çalışıyorum. Bu PSU bu tarz durumlarda sorun çıkartır mı?

1 ay megamaxx 600 waat PSU ile 13600KF RX 7800 XT kullandım randımanlı sıkıntısız o sisteme normal kalitede 450 waat iş görür. Ekran kartını da zamanla bir miktar yükseltebilirsin.

Merhaba. Sistemim belirttiğim şekildedir. İleride ekran kartımı yükseltmeyi düşünüyorum. Aklımdaki ekran kartı 3060 Ti watt değeri açısından sıkıntı çekmek istemiyorum. Sistemi yükseltirken sıkıntı çıkartmayacak bir watt değeri olsun. Şu an kullandığım PSU Power Boost Fury 650W sıkıntılı bir marka olduğunu biliyorum. Kaliteli bir PSU önerisi istiyorum. Belirli bir bütçem yok fiyat performans bir PSU olursa iyi olur.

Sistem:
ASUS Dual RX6600.
i5 12600KF.
XPG Gammix D30 2x8 GB 3200 MHz.
ASUS Prime H610M-K D4.

700W ama 586W verebiliyor Max :rofl: Rampage tercih edilse daha güvenilir derim.

www.akakce.com

FSP HYPER 80+ PRO H3-700 700 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

En ucuz FSP Hyper 80+ Pro H3-700 700W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hyper 80+ Pro H3-700 700W Power Supply özelliklerini incele, 2.169, 00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
www.akakce.com

Kesinlikle bu daha iyi ama baştan söyleyeyim fan sesi hissediliyor.

Elektrik git gel durumlarında sıkıntı çıkartır mı?

Kendi sistemimde kullanıyorum daha sıkıntısı olmadı.
düzeltme bende 650w modeli var.

Son düzenleme:
700W ama 586W verebiliyor Max :rofl: Rampage tercih edilse daha güvenilir derim.

Kesinlikle bu daha iyi ama baştan söyleyeyim fan sesi hissediliyor.

Kendi sistemimde kullanıyorum daha sıkıntısı olmadı.

Ses konusunda sıkıntı yok, bilgisayarı sağlama almak istiyorum sadece o kadar. Sistemi ufak ufak yükseltmek istiyorum ama öncelike şu Power Boost'tan kurtulmam lazım.

Ses konusunda sıkıntı yok, bilgisayarı sağlama almak istiyorum sadece o kadar. Sistemi ufak ufak yükseltmek istiyorum ama öncelike şu Power Boost'tan kurtulmam lazım.

Düzeltme: Bu 700W'lık modelmiş bu da 696W verebiliyor ama bunda fark var PCI-e beslemesinde 2 ayrı hat var.
PCI-e beslemesi 4x6+2 pin olarak belirtilmiş.
Hatta 2X 3070 Ti bağlanmış.

Son düzenleme: