Bu sistem benim attığım sistemden daha iyi. 4060Tİ 16 GB para verilmeye değer bir kart değil başka bir tercih bulamadığım için yollamıştım. Bu sistemi alın RAM ve SSD'yi istediğiniz miktara yükseltin güle güle kullanın.
DDR4 sökete ölü yatırım yapma, PSU da rezil.

Yukarıda bahsedilen şu kasa üzerinde eklemeler yapıyorum.

Anakart ileriye dönük için yeterli olur mu? Anakart için bir değişiklik yapmam gerekir mi?

Yukarıda bahsedilen şu kasa üzerinde eklemeler yapıyorum.

Anakart ileriye dönük için yeterli olur mu? Anakart için bir değişiklik yapmam gerekir mi?
Bana kalırsa anakartta yükseltmeye gitmek mantıklı olmaz çünkü arada büyük fiyat farkı var. O kasaya 240mm sıvı soğutucu takılabiliyor.

Bana kalırsa anakartta yükseltmeye gitmek mantıklı olmaz çünkü arada büyük fiyat farkı var. O kasaya 240mm sıvı soğutucu takılabiliyor.
Ama bütçeniz varsa daha fazla para verip 2 adet m2 slotu olan ASUS B650m-k modelini ya da ASUS EX-B650M modellerinden birini ekleyebilirsiniz.

Ama bütçeniz varsa daha fazla para verip 2 adet M.2 slotu olan ASUS B650M-K modelini ya da ASUS EX-B650M modellerinden birini ekleyebilirsiniz.

Hocam 35 ile girdim yavaştan 50'e doğru ilerliyorum. Daha monitör bile seçmedim. :D:D