Bütçe
27000
1 TB ileride yetmeyebilir hocam olmadı ileride SATA SSD alın bütçenize göre.

Eğer yetmezse dediğinizi yaparım. Son olarak şunu soracağım anakart konusunda bilgilisiniz herhalde ben herhangi bir şikayet görmedim ama aldığım sistemdeki anakartın herhangi bir kronik problemi yoktur değil mi?

Veyahut herhangi bir aldığım parçanın.

Parçaların hepsi yazıyor zaten gördüğünüz gibi.

Eğer yetmezse dediğinizi yaparım. Son olarak şunu soracağım anakart konusunda bilgilisiniz herhalde ben herhangi bir şikayet görmedim ama aldığım sistemdeki anakartın herhangi bir kronik problemi yoktur değil mi?

Veyahut herhangi bir aldığım parçanın.

Parçaların hepsi yazıyor zaten gördüğünüz gibi.
Parçalara baktım hocam sıkıntı yaşayacağınız bir durum olacağını sanmıyorum. İntel kartı önerilmiş size fakat ben pek anlamadığımdan ona yorum yapamayacağım.

Parçalara baktım hocam sıkıntı yaşayacağınız bir durum olacağını sanmıyorum. Intel kartı önerilmiş size fakat ben pek anlamadığımdan ona yorum yapamayacağım.

Intel ekran kartı fiyat performans bir kart hocam 4060'dan iyi hatta 4060 Ti'yı bile geçiyor bazı yerlerde. Yazılımı başta sıkıntılıydı şu an toparladılar gitgide de iyi oluyor. Arkadaşım da kullanıyor. Bayağı memun.

12 GB VRAM gibi bir avantaj var. Şu an çok yeniler satışları vs de iyi gidiyor gitgide güncelleme alıyor. Arkadaşımın dediklerini aktarıyorum size bu arada.

Intel ekran kartı fiyat performans bir kart hocam 4060'dan iyi hatta 4060 Ti'yı bile geçiyor bazı yerlerde. Yazılımı başta sıkıntılıydı şu an toparladılar gitgide de iyi oluyor. Arkadaşım da kullanıyor. Bayağı memun.

12 GB VRAM gibi bir avantaj var. Şu an çok yeniler satışları vs de iyi gidiyor gitgide güncelleme alıyor. Arkadaşımın dediklerini aktarıyorum size bu arada.
Doğrudur hocam VRAM artık günümüzde çok önemli. Fiyat konusunda da baya avantajlı sıkıntısı yoksa hayırlı olsun tekrardan.

Doğrudur hocam VRAM artık günümüzde çok önemli. Fiyat konusunda da bayağı avantajlı sıkıntısı yoksa hayırlı olsun tekrardan.

Henüz elime ulaşmadı ulaşınca gerekli testleri yapıp buraya detaylı yazarım her bileşen için. Ama aynı sistemi arkadaş da aldı. Ve kartdan çok memnun kısacası bende memnun kalacağımı düşünüyorum. Teşekkür ederim tekrardan.