i5 3210M GT 620M sistemde Windows 10'dan 8.1'e geçilmeli mi?

8.1 iyi performans verir ama hiçbir konuda destek yok eski PCI'mde olsa 8.1 7 sevdam var ama 10 kurmak zorunda kalıyorum size tavsiyem Windows 10 LTSB 2016 sürümü kurun bende de vardı bundan GT 610M Intel Pentium B960 vardı ilaç gibi geldi 4 GB RAM HDD 5400 RPM'le çok bir şey olmazda benim sistemde tabii ki ama SSD aldığımda mükemmeldi hem de bu sürüm güvenli Microsoft tarafından yapıldı.

Kurdum hocam. Aşırı bir fark olmadı ama yine de fark edilir düzeyde hızlandığını düşünüyorum. Umarım güvenilirdir. Kurarken biraz sıkıntı oldu ama onu da hallettim.

Kurdum hocam. Aşırı bir fark olmadı ama yine de fark edilir düzeyde hızlandığını düşünüyorum. Umarım güvenilirdir. Kurarken biraz sıkıntı oldu ama onu da hallettim.

Windows 10 LTSB mi hocam güvenli olmama gibi şansı yok Microsoft'un bizzat yaptığı sürümdür.

SSD yoksa Windows 10'da durmaniz hata zaten. Windows 8.1'e gecin veya en kotu Windows 10 LTSB/C kurun. Windows 8.1'de destek bitti diyr guvensiz degil, guvenlik cozumleri mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…