Ama 4. nesil eskimedi mi artık? Microsoft Store kullanmayacak ise hızdan uçsun işte ne güzel![]()
Ben T9300 ile kullanıyorum(-dum) 10 Home Single Language'yi.
Ama 4. nesil eskimedi mi artık? Microsoft Store kullanmayacak ise hızdan uçsun işte ne güzel![]()
Kullanılır kullanmasına, ama yine de LTSC daha iyi olur.Ben T9300 ile kullanıyorum(-dum) 10 Home Single Language'yi.
Çeşitli güvenlik eksikleri var onda maalesef.Ama 4. nesil eskimedi mi artık? Microsoft Store kullanmayacak ise hızdan uçsun işte ne güzelLTSC sürümünün uzun süre desteği olacak.
Elimde ne kadar külüstür ve (tüm appx paketlerini kaldırmama rağmen) Win10 açamayan cihaz varsa onları LTSC sürümüyle de deneyince gördüm ki LTSC düz sürümden kat ve kat daha hızlı.Ben T9300 ile kullanıyorum(-dum) 10 Home Single Language'yi.
Evet açar.Benim en son tercihim 2021 LTSC ama Valorant ve oyunları açar mı?
LTSC 2021 Valorant vb oyunları açar mı?
Valorant için minimum gerekli yapım numarası 19041 olarak belirlenmiştir. (Şuan da.) Windows 10 LTSC 2021 ise 10.0.19044 yapı numarası üstünde inşaa edilmiş durumda. Mayıs 2021'den sonra çıkan tüm Windows 10 sürümlerinde oynayabilirsiniz
2019 sürümü Valorant desteklemez. Konu sahibi Valorant oynamak istediğini belirtti.