Bandırmalı1965
Uzman
Dostlar, bundan 2 yıl önce hayatımda ilk kez Valorant oynamak için indirdim. Ancak oyun, ajan seçme ekranında donuyordu; sadece müzik çalıyordu. Sonra temiz kurulum yaptım, her şeyi komple sildim, yeni hesap açtım. Bu sorun, Launcher'ı 3-5 kez silip yüklememe rağmen çözülmedi. Forumlarda da kimse yardım etmedi bana.
Şimdi komple silip tekrar yükledim; bu sefer de "bağlantı hatası" deyip atıyor, tekrar Launcher'ı yükle diyor. Ancak internetim çok yavaş, 2.5 Mbps falan. Dün gece, "İlk kez Valorant oynayacağım, çok mutluyum," diyerek yüklenmesini komple bekledim. Gözüm kan çanağı oldu ama yine ve yine bağlantı hatası deyip attı.
Diğerleri GTA 6 beklerken ben, daha hayatımda herhangi bir CoD, Valorant veya GTA V bile oynayamadım. Ne yapmam gerek? Komple silip yükleyemem Launcher'ı, internetim 2.5 Mbps falan. Artık bana özel ırkçılık yaptığını düşünmeye başladım.
Sistem
Intel Core i5-7200U
NVIDIA GeForce 940MX (GDDR5)
2×4GB-2133MHz SK Hynix DDR4.
WD blue 1TB 5400RPM 2.5"
1366x768 TN 6-bit 59Hz.
Şimdi komple silip tekrar yükledim; bu sefer de "bağlantı hatası" deyip atıyor, tekrar Launcher'ı yükle diyor. Ancak internetim çok yavaş, 2.5 Mbps falan. Dün gece, "İlk kez Valorant oynayacağım, çok mutluyum," diyerek yüklenmesini komple bekledim. Gözüm kan çanağı oldu ama yine ve yine bağlantı hatası deyip attı.
Diğerleri GTA 6 beklerken ben, daha hayatımda herhangi bir CoD, Valorant veya GTA V bile oynayamadım. Ne yapmam gerek? Komple silip yükleyemem Launcher'ı, internetim 2.5 Mbps falan. Artık bana özel ırkçılık yaptığını düşünmeye başladım.
Sistem
Intel Core i5-7200U
NVIDIA GeForce 940MX (GDDR5)
2×4GB-2133MHz SK Hynix DDR4.
WD blue 1TB 5400RPM 2.5"
1366x768 TN 6-bit 59Hz.