Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

3787

Yetkin
Makaleler
5
BlueStacks 5'te takılırken bir anda gri ekran verdi, sonrasında bilgisayar yeniden başladı, şu an doğru düzgün bilgisayar açılmıyor, ne yapmalıyım? Sisteme yeni Windows 10 kurdum. Dump dosyası:032124-11875-01.dmp

Sistem: i5 750-8 GB+DDR3 1600MHz RAM+R9 270X+P7-H55M-500W BitFenix 80+ PSU+HP S650 240GB+500GB Seagate HDD.

Son düzenleme:
Çözüm
DDU ile sistemdeki sürücüyü kaldırıp en güncel WHQL sürücüsünü buradan indirir misin?

Ayrıca sistemde Afterburner yüklüyse kaldırmayı dener misin?

Dün dump dosyana bakmıştım. Sorunun çok yüksek ihtimalle donanımsal. Dump dosyalarında stack çıktısında donanımsal sorunlara iten çağrılar var. Daha detaylı örnek verebilirdim fakat bilgisayar başına geçemeyeceğim.

Aldığın hata, sürücünün yanıt vermemesi ardından sistem kurtulamadığı zaman mavi ekrana düşmesidir. İşlemci üzerinden görüntü aldığını da söyledin zaten. Farklı bir kartla denemen sonucunu kesinler. Microsoft'ta aldığın hata ile ilgili makale var. Bilgi için bakabilirsin.

@Spyhis Sorun kesin donanımsal gibi duruyor. BIOS'ta bile sorun yaşamış:
Cevap için teşekkürler. Sorun yazılımsal değil büyük ihtimal çünkü BIOS'a girince yatay olarak mor çizgiler çıkıyor.
Dün bu yüzden Driver güncellemesi yapamadık zaten. Aklıma gelmemiş hiç donanımsal olabileceği.