Mert Dışbudak
Gelişen
Sistem yük altında değilken NB frequency değeri kaç sabit mi dinamik mi olmalı ? çünkü pc yükteyken de stabil çalışmıyor her kasmada coil wine sesine benzer ses geliyor alt tabdan sekme açınca da artıyor açtığım şey fark etmeksizin psudan ses geliyor
Sistemi occt testlerine soktum ben bir sorun göremedim anlamamış olabilirim banchmarkta yda diyer testlerde hiçbir şekilde ses yapmadı ve banchmarktada performas sıkıntısı görmedim yardımcı olursanız sevinirim teşşekürler
özetle psu ramden şüpheleniyorum sistemi 2019 da toplamıştım
not: bilgisayarı birkaç ay hava soğutmasının fanınıniçindeki mıknatsı çatlak bir şekilde kullandım fan yine işini yapıyordu ama ne kadar yapıyordu bilemiyorum kapatmıyordu sistem kendini sadece açılırken cpu fan eror uyarsı alıyordum ,komple değiştirdim sonra bütün sıcaklık değerlerim normal gözüküyor
anakart B360M PRO-VD (MS-7B53)
işlemci i5-8400
ekran kartı msi ventus 3060 12GB
ram 16 gb ddd4-2400 crucial CB16GU2400.C16E tek modül
psu everest 650w rampage shadow kasanın içinde gelmişti
monitör aoc 75 hz 2k 32inç ips panel
windows 10pro ve driverlar fln bildiğim her şey güncel
Sistemi occt testlerine soktum ben bir sorun göremedim anlamamış olabilirim banchmarkta yda diyer testlerde hiçbir şekilde ses yapmadı ve banchmarktada performas sıkıntısı görmedim yardımcı olursanız sevinirim teşşekürler
özetle psu ramden şüpheleniyorum sistemi 2019 da toplamıştım
not: bilgisayarı birkaç ay hava soğutmasının fanınıniçindeki mıknatsı çatlak bir şekilde kullandım fan yine işini yapıyordu ama ne kadar yapıyordu bilemiyorum kapatmıyordu sistem kendini sadece açılırken cpu fan eror uyarsı alıyordum ,komple değiştirdim sonra bütün sıcaklık değerlerim normal gözüküyor
anakart B360M PRO-VD (MS-7B53)
işlemci i5-8400
ekran kartı msi ventus 3060 12GB
ram 16 gb ddd4-2400 crucial CB16GU2400.C16E tek modül
psu everest 650w rampage shadow kasanın içinde gelmişti
monitör aoc 75 hz 2k 32inç ips panel
windows 10pro ve driverlar fln bildiğim her şey güncel
Son düzenleme: