Arkadaşlar, işlemci üzerinde daha önce sıvı metal vardı ancak ben tüm işlemci yüzeyine uygulamama rağmen homojen dağılımı bozulup duruyordu. Ben de sıvı metal yerine PTM 7950 denemeye karar verdim ve onu uyguladım. Şu anki haliyle aldığım sıcaklıklar yüksek gibi geldi. Sizce tekrardan sıvı metal uygulamalı mıyım?
Detaylar
Kim cevapladı?Arka planda chrome ve arma reforger açık ama (sadece client ) İşlemci kullanımı %17-%30 arası geziyor.Anlayamadım ben de.Yük altındaki hali mi yoksa boştaki sıcaklık değerleri mi? Eğer boşta böyle çalışıyorsa kırmızı alarm yanıyor fakat yük binmişse kabul edilebilir değerler.
Zipik
Uzman
Hocam sağda zaten değerleri vermişsiniz kusura bakmayın, o zaman burada sorulması gereken uzun süreler oyun oynadığınızda verdiğiniz sıcaklık değerlerini geçiyor musunuz?Arka planda chrome ve arma reforger açık ama (sadece client ) İşlemci kullanımı %17-%30 arası geziyor.Anlayamadım ben de.
Ona bir bakmam lazım. Test edip güncelleme yazacağım.Teşekkür ederim.Hocam sağda zaten değerleri vermişsiniz kusura bakmayın, o zaman burada sorulması gereken uzun süreler oyun oynadığınızda verdiğiniz sıcaklık değerlerini geçiyor musunuz?
8 dakikalık oynamada işlemci kullanımı maks 60 oldu ve de maksimum sıcaklık 92 gördü şimdiden.Bu arada -90mv undervoltta uygulanmış halde.Hocam sağda zaten değerleri vermişsiniz kusura bakmayın, o zaman burada sorulması gereken uzun süreler oyun oynadığınızda verdiğiniz sıcaklık değerlerini geçiyor musunuz?
Son düzenleme:
Zipik
Uzman
Kabul edilebilir değerler zaten ısınan bir model, dediğim gibi daha farklı oyunlarda daha uzun vakitlerde de üstüne çıkmıyorsa sorun yok.8 dakikalık oynamada işlemci kullanımı maks 60 oldu ve de maksimum sıcaklık 92 gördü şimdiden.Bu arada -90mv undervoltta uygulanmış halde.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Dual Boot sistem performansını etkiler mi? Sistemi yavaşlatır mı?
- theodore bagwell
-