İşlemcimin kilidini açtım, konuları falan araştırdım. Bu işlemci hakkında açılan konular yararlı olmadı. Offset Voltage'yi -70 yapınca mavi ekran alıyorum. İdeal ayarları bilen bir arkadaş varsa yardımcı olabilirse çok iyi olur
Şu an kullanmıyorum uygulamayı -70 -60 civarları mavi ekran veya donma oluyor tuşla kapatmak zorunda kalıyorum
PUBG oyununda 95-100 dereceyi buluyor. (macunları yeni değiştirdim)
İşlemcimin kilidini açtım, konuları falan araştırdım. Bu işlemci hakkında açılan konular yararlı olmadı. Offset Voltage'yi -70 yapınca mavi ekran alıyorum. İdeal ayarları bilen bir arkadaş varsa yardımcı olabilirse çok iyi olur.
Şu an kullanmıyorum uygulamayı -70 -60 civarları mavi ekran veya donma oluyor tuşla kapatmak zorunda kalıyorum.
PUBG oyununda 95-100 dereceyi buluyor. (macunları yeni değiştirdim)
UV yeterli gelmezse bence performanstan ödün vererek (tabii çok az) kısıtlamaya gitmek bile o derece fazla ısınan işlemci için iyi olabilir (tabii işlemci gücüne çok fazla ihtiyaç yoksa)
UV yeterli gelmezse bence performanstan ödün vererek (tabii çok az) kısıtlamaya gitmek bile o derece fazla ısınan işlemci için iyi olabilir (tabii işlemci gücüne çok fazla ihtiyaç yoksa)
Speedshift epp aç ve 128 değerini 0 yap öncelikle, fivr sekmesinde v-Max stress, thermal velocity Boost tiklerini kaldır. -60 verdikten sonra cache biriminede -60 kadar ver. System agent -40 olsun, macun değişimini Monster yaptıysa MX4 kullanmıştır kendin farklı bir macunla tekrar değişim yap.
-60 mavi ekran verdiriyorsa -50mV ver ve diğer birimleri düşür.
Speedshift epp aç ve 128 değerini 0 yap öncelikle, fivr sekmesinde v-Max stress, thermal velocity Boost tiklerini kaldır. -60 verdikten sonra cache biriminede -60 kadar ver. System agent -40 olsun, macun değişimini Monster yaptıysa MX4 kullanmıştır kendin farklı bir macunla tekrar değişim yap.
-60 mavi ekran verdiriyorsa -50mV ver ve diğer birimleri düşür.
Macun değişimi temizlemeyi ben yaptım Mx-6 kullandım. Eve gidince dediklerinizi uygulayacağım System agenti düşürmenin mantığı ne tam olarak.
Ellemeyin diyorlar ona çoğu forumda
Macun değişimi temizlemeyi ben yaptım MX-6 kullandım. Eve gidince dediklerinizi uygulayacağım System agenti düşürmenin mantığı ne tam olarak.
Ellemeyin diyorlar ona çoğu forumda.