ymirr

Uzman
Monster Abra A5 v18.1 kullanıyorum.

İşlemcim: i7 11800H.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 3050 laptop GPU.

İşlemcimin kilidini açtım, konuları falan araştırdım. Bu işlemci hakkında açılan konular yararlı olmadı. Offset Voltage'yi -70 yapınca mavi ekran alıyorum. İdeal ayarları bilen bir arkadaş varsa yardımcı olabilirse çok iyi olur

Şu an kullanmıyorum uygulamayı -70 -60 civarları mavi ekran veya donma oluyor tuşla kapatmak zorunda kalıyorum

PUBG oyununda 95-100 dereceyi buluyor. (macunları yeni değiştirdim)

Monster Abra A5 v18.1 kullanıyorum.

İşlemcim: i7 11800H.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 3050 laptop GPU.

İşlemcimin kilidini açtım, konuları falan araştırdım. Bu işlemci hakkında açılan konular yararlı olmadı. Offset Voltage'yi -70 yapınca mavi ekran alıyorum. İdeal ayarları bilen bir arkadaş varsa yardımcı olabilirse çok iyi olur.

Şu an kullanmıyorum uygulamayı -70 -60 civarları mavi ekran veya donma oluyor tuşla kapatmak zorunda kalıyorum.

PUBG oyununda 95-100 dereceyi buluyor. (macunları yeni değiştirdim)

ThrottleStop üzerinde fivr sekmesini ve ana ekranı SS at.

UV yeterli gelmezse bence performanstan ödün vererek (tabii çok az) kısıtlamaya gitmek bile o derece fazla ısınan işlemci için iyi olabilir (tabii işlemci gücüne çok fazla ihtiyaç yoksa)

UV yeterli gelmezse bence performanstan ödün vererek (tabii çok az) kısıtlamaya gitmek bile o derece fazla ısınan işlemci için iyi olabilir (tabii işlemci gücüne çok fazla ihtiyaç yoksa)
Oynadığım oyunlar daha çok işlemciye yük bindiriyor. PUBG, Minecraft, Lol, Valo gibi.

UV daha deneyemedim yanlış bir şey yapmak istemiyorum -70 yaptığımda mavi ekran alıyordum en son.

Zaten söylemişsiniz -70 fazla gelmiş kademe kademe düşürmeniz gerekecek, stabil olduğunda optimum seviyeyi yakalamış olacaksınız.

Dosya Ekleri

• yen.webp
    yen.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 87
  • lmts.webp
    lmts.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 86
  • tpl.webp
    tpl.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 96
  • 222222.webp
    222222.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 89

Speedshift epp aç ve 128 değerini 0 yap öncelikle, fivr sekmesinde v-Max stress, thermal velocity Boost tiklerini kaldır. -60 verdikten sonra cache biriminede -60 kadar ver. System agent -40 olsun, macun değişimini Monster yaptıysa MX4 kullanmıştır kendin farklı bir macunla tekrar değişim yap.

-60 mavi ekran verdiriyorsa -50mV ver ve diğer birimleri düşür.

Speedshift epp aç ve 128 değerini 0 yap öncelikle, fivr sekmesinde v-Max stress, thermal velocity Boost tiklerini kaldır. -60 verdikten sonra cache biriminede -60 kadar ver. System agent -40 olsun, macun değişimini Monster yaptıysa MX4 kullanmıştır kendin farklı bir macunla tekrar değişim yap.

-60 mavi ekran verdiriyorsa -50mV ver ve diğer birimleri düşür.
Macun değişimi temizlemeyi ben yaptım Mx-6 kullandım. Eve gidince dediklerinizi uygulayacağım System agenti düşürmenin mantığı ne tam olarak.
Ellemeyin diyorlar ona çoğu forumda