carrytexas

Becerikli
Dün kuzenimin Steam hesabı çalındı, geri aldık. Çalan kişi CS2’ye girmiş, oynamış ve oyuna başlangıç kodu girmiş; birkaç tane ne olduklarını bilmiyorum çünkü kuzenim silmiş.

Şimdi CS2’de 32-33 FPS civarı alıyor. Redmatch 2’ye girince 55 FPS, düşük ayarlarda ve CPU ile GPU kullanımları 30-40 seviyelerinde geziyor. Valorant’a girince performans normal. Sorun ne olabilir?

Sistem:
  • Intel i7-12650H
  • RTX 4060
  • 32 GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam Cloud eşitlemesini geçici olarak kapatın ve CS2 klasöründeki tüm CFG dosyalarını silin. Ardından dosya bütünlüğünü doğrulayın. Böylece ayarları sıfırlanmış olacak. Bir de böyle deneyin.

Steam Cloud eşitlemesini geçici olarak kapatın ve CS2 klasöründeki tüm CFG dosyalarını silin. Ardından dosya bütünlüğünü doğrulayın. Böylece ayarları sıfırlanmış olacak. Bir de böyle deneyin.
Steam ayarlarında dosya bütünlüğünü doğruladık ve performansın bundan sonra değişip değişmediğini kontrol etmedik, ancak yalnızca CS'de değil, Redmatch 2'de de bir performans düşüşü var. Bu sistemde düşük ayarlarda 55 fps almak saçma. Ki sadece CS'ye girmiş ve ayarlarını değiştirmiş.

Steam ayarlarında dosya bütünlüğünü doğruladık ve performansın bundan sonra değişip değişmediğini kontrol etmedik, ancak yalnızca CS'de değil, Redmatch 2'de de bir performans düşüşü var. Bu sistemde düşük ayarlarda 55 FPS almak saçma. Ki sadece CS'ye girmiş ve ayarlarını değiştirmiş.
CS2'ye hâkim olduğum için sadece bu oyun hakkında yazabildim. Yaptığı tüm yapılandırmaları CFG dosyalarını sildikten sonra Cloud eşitlemesini kapatıp dosya bütünlüğü doğrulaması ile oyunu varsayılan ayarlara getirebilirsiniz.

CFG dosyalarına oyun içi menüde gözükmeyecek ekstra ayarlar da girilebiliyor.

CS2'ye hâkim olduğum için sadece bu oyun hakkında yazabildim. Yaptığı tüm yapılandırmaları CFG dosyalarını sildikten sonra Cloud eşitlemesini kapatıp dosya bütünlüğü doğrulaması ile oyunu varsayılan ayarlara getirebilirsiniz.

CFG dosyalarına oyun içi menüde gözükmeyecek ekstra ayarlar da girilebiliyor.
Yarın deneyeceğim teşekkür ederim.