A Ali23 Çalışkan Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 196 Beğeniler 102 7 Nisan 2024 #1 Meraktan soruyorum. Diyelim Monster cihaza macOS kurulsa iyi performans alabilir miyim? Özellikler şunlar. İşlemci: Intel i7 12700H. Ekran kartı: RTX 3050 Ti. RAM: 32 GB. Not: Muhtemelen ekran kartı uyumsuz olurdu yanlışım yoksa, NVIDIA ve Apple arasında sorun çıkmıştı RTX serisi destekleyeceğini sanmıyorum.
Meraktan soruyorum. Diyelim Monster cihaza macOS kurulsa iyi performans alabilir miyim? Özellikler şunlar. İşlemci: Intel i7 12700H. Ekran kartı: RTX 3050 Ti. RAM: 32 GB. Not: Muhtemelen ekran kartı uyumsuz olurdu yanlışım yoksa, NVIDIA ve Apple arasında sorun çıkmıştı RTX serisi destekleyeceğini sanmıyorum.
Çözüm Yuki 7 Nisan 2024 Ali23 dedi: RTX serisi desteklemedigini biliyorum zaten kurulması mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Kurulur kurulmasina da dedigim gibi 2 GPU'da uyumsuz, hem performans hem de gorsel bakimdan kullanissiz olacak.
Ali23 dedi: RTX serisi desteklemedigini biliyorum zaten kurulması mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Kurulur kurulmasina da dedigim gibi 2 GPU'da uyumsuz, hem performans hem de gorsel bakimdan kullanissiz olacak.
Yuki Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.997 Makaleler 4 Çözümler 56 Beğeniler 4.909 7 Nisan 2024 #2 Hem dGPU'nuz hem de iGPU'nuz uyumsuz maalesef. Artı 0 Eksi
KS KS A Ali23 Çalışkan Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 196 Beğeniler 102 7 Nisan 2024 #3 Yuki dedi: Hem dGPU'nuz hem de iGPU'nuz uyumsuz maalesef. Genişletmek için tıkla... RTX serisi desteklemedigini biliyorum zaten kurulması mümkün değil. Yuki dedi: Hem dGPU'nuz hem de iGPU'nuz uyumsuz maalesef. Genişletmek için tıkla... Ama GTX serisini desteklicegini düşünüyorum en fazla 1050 destekler herhalde. Artı 0 Eksi
Yuki dedi: Hem dGPU'nuz hem de iGPU'nuz uyumsuz maalesef. Genişletmek için tıkla... RTX serisi desteklemedigini biliyorum zaten kurulması mümkün değil. Yuki dedi: Hem dGPU'nuz hem de iGPU'nuz uyumsuz maalesef. Genişletmek için tıkla... Ama GTX serisini desteklicegini düşünüyorum en fazla 1050 destekler herhalde.
Yuki Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.997 Makaleler 4 Çözümler 56 Beğeniler 4.909 7 Nisan 2024 #4 Ali23 dedi: RTX serisi desteklemedigini biliyorum zaten kurulması mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Kurulur kurulmasina da dedigim gibi 2 GPU'da uyumsuz, hem performans hem de gorsel bakimdan kullanissiz olacak. Artı 0 Eksi Çözüm
Ali23 dedi: RTX serisi desteklemedigini biliyorum zaten kurulması mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Kurulur kurulmasina da dedigim gibi 2 GPU'da uyumsuz, hem performans hem de gorsel bakimdan kullanissiz olacak.
Jennifer Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 970 Çözümler 43 Beğeniler 1.133 Yer Battalgazi 7 Nisan 2024 #5 Hayır çalışmayacaktır. Linux tabanlı dağıtım kullanabilirsin en azından benzer bir sistemde öyle takılıyorum ben. Artı 0 Eksi
Hayır çalışmayacaktır. Linux tabanlı dağıtım kullanabilirsin en azından benzer bir sistemde öyle takılıyorum ben.
Yuki Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.997 Makaleler 4 Çözümler 56 Beğeniler 4.909 7 Nisan 2024 #6 Ali23 dedi: Ama GTX serisini desteklicegini düşünüyorum en fazla 1050 destekler herhalde. Genişletmek için tıkla... OCLP ile evet guncel surum ile GTX 1000 serisini kullanmak mumkun ama onun haricinde Web Driver'in son stabil calistigi surum High Sierra. Artı 0 Eksi
Ali23 dedi: Ama GTX serisini desteklicegini düşünüyorum en fazla 1050 destekler herhalde. Genişletmek için tıkla... OCLP ile evet guncel surum ile GTX 1000 serisini kullanmak mumkun ama onun haricinde Web Driver'in son stabil calistigi surum High Sierra.
KS KS A Ali23 Çalışkan Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 196 Beğeniler 102 7 Nisan 2024 #7 Jennifer dedi: Hayır çalışmayacaktır. Linux tabanlı dağıtım kullanabilirsin en azından benzer bir sistemde öyle takılıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Linux'un oyun destegi fazla yok onu kurarsam bir daha rahat oyun oynatmayacaktır. Artı 0 Eksi
Jennifer dedi: Hayır çalışmayacaktır. Linux tabanlı dağıtım kullanabilirsin en azından benzer bir sistemde öyle takılıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Linux'un oyun destegi fazla yok onu kurarsam bir daha rahat oyun oynatmayacaktır.
4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 7 Nisan 2024 #8 Ali23 dedi: RTX serisi desteklemedigini biliyorum zaten kurulması mümkün değil. Ama GTX serisini desteklicegini düşünüyorum en fazla 1050 destekler herhalde. Genişletmek için tıkla... GTX seriside çok karmaşık bir durum sorun yaşayanlar var kurulumda. Artı 0 Eksi
Ali23 dedi: RTX serisi desteklemedigini biliyorum zaten kurulması mümkün değil. Ama GTX serisini desteklicegini düşünüyorum en fazla 1050 destekler herhalde. Genişletmek için tıkla... GTX seriside çok karmaşık bir durum sorun yaşayanlar var kurulumda.
Yuki Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.997 Makaleler 4 Çözümler 56 Beğeniler 4.909 7 Nisan 2024 #9 Ali23 dedi: Linux'un oyun destegi fazla yok onu kurarsam bir daha rahat oyun oynatmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Kutuphanene bagli, Proton'nun destegi varsa oynaniyor. Su an Fedora kullaniyorum o konuda sorunum yok. Artı 0 Eksi
Ali23 dedi: Linux'un oyun destegi fazla yok onu kurarsam bir daha rahat oyun oynatmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Kutuphanene bagli, Proton'nun destegi varsa oynaniyor. Su an Fedora kullaniyorum o konuda sorunum yok.
4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 7 Nisan 2024 #10 Ali23 dedi: Linux'un oyun destegi fazla yok onu kurarsam bir daha rahat oyun oynatmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Aksine Linuxun hackintoshta oranla oyun desteği daha fazla. Artı 0 Eksi
Ali23 dedi: Linux'un oyun destegi fazla yok onu kurarsam bir daha rahat oyun oynatmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Aksine Linuxun hackintoshta oranla oyun desteği daha fazla.