A Ali23 Çalışkan Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 196 Beğeniler 102 7 Nisan 2024 #1 Meraktan soruyorum. Diyelim Monster cihaza macOS kurulsa iyi performans alabilir miyim? Özellikler şunlar. İşlemci: Intel i7 12700H. Ekran kartı: RTX 3050 Ti. RAM: 32 GB. Not: Muhtemelen ekran kartı uyumsuz olurdu yanlışım yoksa, NVIDIA ve Apple arasında sorun çıkmıştı RTX serisi destekleyeceğini sanmıyorum.
Meraktan soruyorum. Diyelim Monster cihaza macOS kurulsa iyi performans alabilir miyim? Özellikler şunlar. İşlemci: Intel i7 12700H. Ekran kartı: RTX 3050 Ti. RAM: 32 GB. Not: Muhtemelen ekran kartı uyumsuz olurdu yanlışım yoksa, NVIDIA ve Apple arasında sorun çıkmıştı RTX serisi destekleyeceğini sanmıyorum.
Çözüm Yuki 7 Nisan 2024 Ali23 dedi: RTX serisi desteklemedigini biliyorum zaten kurulması mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Kurulur kurulmasina da dedigim gibi 2 GPU'da uyumsuz, hem performans hem de gorsel bakimdan kullanissiz olacak.
Ali23 dedi: RTX serisi desteklemedigini biliyorum zaten kurulması mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Kurulur kurulmasina da dedigim gibi 2 GPU'da uyumsuz, hem performans hem de gorsel bakimdan kullanissiz olacak.
KS KS A Ali23 Çalışkan Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 196 Beğeniler 102 7 Nisan 2024 #11 Yuki dedi: Kutuphanene bagli, Proton'nun destegi varsa oynaniyor. Su an Fedora kullanıyorum o konuda sorunum yok. Genişletmek için tıkla... Linux yaygın olsaydı geçmeyi düşünürdüm Windows gün geçtikce kendilerini batırıyorlar her güncelleme yaptığımda 5 FPS düştügünü hissetmeye başladım. Artı 0 Eksi
Yuki dedi: Kutuphanene bagli, Proton'nun destegi varsa oynaniyor. Su an Fedora kullanıyorum o konuda sorunum yok. Genişletmek için tıkla... Linux yaygın olsaydı geçmeyi düşünürdüm Windows gün geçtikce kendilerini batırıyorlar her güncelleme yaptığımda 5 FPS düştügünü hissetmeye başladım.
Yuki Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.997 Makaleler 4 Çözümler 56 Beğeniler 4.909 7 Nisan 2024 #12 Ali23 dedi: Linux yaygın olsaydı geçmeyi düşünürdüm Windows gün geçtikce kendilerini batırıyorlar her güncelleme yaptığımda 5 FPS düştügünü hissetmeye başladım. Genişletmek için tıkla... Maalesef oyle, sisteminiz uyumlu olsa durmayin derim zaten. Artı 0 Eksi
Ali23 dedi: Linux yaygın olsaydı geçmeyi düşünürdüm Windows gün geçtikce kendilerini batırıyorlar her güncelleme yaptığımda 5 FPS düştügünü hissetmeye başladım. Genişletmek için tıkla... Maalesef oyle, sisteminiz uyumlu olsa durmayin derim zaten.
KS KS A Ali23 Çalışkan Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 196 Beğeniler 102 7 Nisan 2024 #13 Yuki dedi: Maalesef oyle, sisteminiz uyumlu olsa durmayin derim zaten. Genişletmek için tıkla... Sistem Linux'a uyumlu ama çogu platform Linux desteklemiyor Linux stabil. Artı 0 Eksi
Yuki dedi: Maalesef oyle, sisteminiz uyumlu olsa durmayin derim zaten. Genişletmek için tıkla... Sistem Linux'a uyumlu ama çogu platform Linux desteklemiyor Linux stabil.