Hakan Yusuf
Yetkin
Şu anda kullandığım laptopta dahili grafik var ve işlemcide oldukça düşük olduğu için 3D tasarımlarda kasma sorunları yaşıyorum. Oyunlarda ise DX sürümü ve shader sürümü yetersiz olduğu için açılmıyor. Bu nedenle eski bilgisayarımın parçalarını kullanmaya karar verdim. Bilgisayarcı, bu parçaları 5K TL'ye toplayabileceğini söyledi. Ancak aklımda bazı sorular var: Bu bilgisayar, Tinkercad gibi 3D tasarım uygulamalarını kasmadan çalıştırabilir mi? Valorant, CS:GO, Call of Duty, emülatörler gibi programları çalıştırıp 60 FPS veya 100 FPS üzeri verebilir mi?
Bilişim bölümünde olduğum için sanal makineye işletim sistemi kurulumu yapmamız gerektiğini de söylediler. Sanal makinede rahatça çalışabilir miyim?
İşletim sistemi olarak Windows 11 yükleyebilir miyim ve bu sistem kasmaya neden olur mu?
i7 2600 işlemci, AMD Sapphire HD 6850 ekran kartı ve 16 GB DDR3 RAM ile oyun açılabilir mi?
3D tasarım için yeterli olur mu?
Bilişim bölümünde olduğum için sanal makineye işletim sistemi kurulumu yapmamız gerektiğini de söylediler. Sanal makinede rahatça çalışabilir miyim?
İşletim sistemi olarak Windows 11 yükleyebilir miyim ve bu sistem kasmaya neden olur mu?
i7 2600 işlemci, AMD Sapphire HD 6850 ekran kartı ve 16 GB DDR3 RAM ile oyun açılabilir mi?
3D tasarım için yeterli olur mu?
Son düzenleyen: Moderatör: