Butcem 400 TL demis ama. O PSU'lar 1300 TL civarinda degil mi?Aerocool'un VX-400 veya VX-500 modelini hatta VX Plus olanını bulabilirseniz alın bu paraya. Daha iyisini de bulamazsınız.
Hiç çıkamam dersen ASUS, Gigabyte, Cooler Master gibi markaların eski model güç kaynakları o paraya bulunabilir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 400
İkinci ellerde bazen düşebiliyorlar. VX Plus düşmese de VX modeli düşüyor.Butcem 400 TL demis ama. O PSU'lar 1300 TL civarinda degil mi?
klasikbeyazcahil
Uzman
RX570 cok sık WattMan hatasi veren bir kart. Nedeni de iste varsayilan ayar olarak voltaji koklemis olmalari. O haliyle 130W harciyor. Kartin default ayarlari 1284 MHz - 1150mv. Ama bunu 1175 MHz - 975 mv yapiyorsunuz kart ayni performansta 85-90W gibi bir degere dusuyor. Bendekinin RAM'leri de 1750 MHz, onlari 2.000'e cikariyorum. Sikir sikir calisiyor kart. Ustelik bagirmiyor fanlar. Kendi haline birakinca fan devri 2.000'e falan zipliyor. Bu haliyle 1400'u gecmiyor.
WattMan dediğiniz elektrik gidince PC actiginda kartin ayarları sifirlamasi mi yoksa baska bir şey mi? Ben bu hatadan baska hata gormedim de.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hata hızı ve voltajı dogru ayarlayamama sonucu surucunun kirilmasi. Adamlar tam optimize edememis degerleri. Ayarlar ile oynayip daha serin ve frekansi daha dusuk ama stabil yapiyoruz. Zaten kart yuk altinda hic 1284 Mhz olmuyor ama surekli olmaya calisiyor. Oraya cikamayinca da voltaji arttiriyor. Hata veriyor bir sure sonra. Biz de ona ( bu kart icin ) sen 1175 Mhz'de 975mV ile calis baska bir sey yapma diyoruz. Efendi efendi calisiyor.WattMan dediğiniz elektrik gidince PC actiginda kartin ayarları sifirlamasi mi yoksa baska bir şey mi? Ben bu hatadan baska hata gormedim de.
klasikbeyazcahil
Uzman
Hata hızı ve voltajı dogru ayarlayamama sonucu surucunun kirilmasi. Adamlar tam optimize edememis degerleri. Ayarlar ile oynayip daha serin ve frekansi daha dusuk ama stabil yapiyoruz. Zaten kart yuk altinda hiç 1284 MHz olmuyor ama surekli olmaya calisiyor. Oraya cikamayinca da voltaji arttiriyor. Hata veriyor bir sure sonra. Biz de ona ( bu kart icin ) sen 1175 MHz'de 975mv ile calis baska bir şey yapma diyoruz. Efendi efendi calisiyor.
Konudan bağımsız 400 veya 450'lik bir Power takacağım galiba hocam.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
12v tan kısıtlama olmadan 25a üzeri versin yeter. İkisi de olur.Ekran kartı 150 islemci 77 W kullaniyor yalan olmasın öyle gordum 200W cok kisitlamazmi.
400 450 ikisde olur mu sizce.