Çözüldü i9-14900K sistem rastgele çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HEKZ

Uzman
Yer
İstanbul
Herkese merhaba. Yaklaşık 7 ay önce Full ASUS sistem topladım. Bilgisayardaki kullandığım ürünler sırayla;
  • İşlemci: Intel i9-14900K
  • Bellek: Kingston KF556C40BBK4-128 4X 32 GB 5600MHz
  • Ekran Kartı: ASUS ProArt 4080 Super
  • M.2 SSD: 4 Adet T700 1TB Crucial RAID 0
Chrome tarayıcı kullanırken, VLC'de film izlerken, Visual Studio kullanırken sürekli çökme yaşıyorum. Tüm stres testlerini yaptım fakat hiç hata almadım. En kötü olan ise Chrome kullanırken STATUS_BREAKPOINT ya da direkt Chrome'daki tüm pencerelerin bir anda çökmesi ya da kilitlenmesi sorunu yaşıyorum. Başka tarayıcı kullandım fakat sorunu maalesef çözemedim. Artık bilgisayardan soğudum. @Recep Baltaş Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Çözüm
@Cruslan Tüm öneri ve düşünceleriniz için teşekkürler. Anakart ve işlemci değiştim. Sorun tamamen çözüldü.

Anakart: X870E Proart
İşlemci 9950x3d
@Cruslan Sistemde 4 Adet Crucial T700 mevcut tüm m2 slotlarını doldurdum. RAID0 yaptım. Fakat tüm m2 slotları dolu bunun sıkıntılı olduğunu söylüyorlar doğru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…