Merhaba,
Daha önce zaten 2 konu açmıştım. Kısaca bahsetmek gerekirse:
Bugün Windows 10 üzerinden format atarak Windows 11'e geçecektim; ilk iş ISO dosyalarını USB belleğe aktardım. Daha sonra kurulum için BIOS'a girip belleğimi ilk sıraya aldım ve kuruluma başladım. Windows kurulumu için seçtiğimiz disk ekranından diskimi seçtim ve Windows kurulumu %100 oldu ama hemen sonrasında bilgisayar mavi ekran verdi, bir daha denedim. Tekrar tekrar mavi ekran verip durdu, neredeyse 5 kere aynı hatayı verdi. Bunun üzerine benden format atmak yerine sistem yükseltmesi yaparak Windows 11'e geçmek için bilgisayarı açmak istedim ama bu sefer de masaüstüne giremedim. Önce SSD gözükmedi, sonra yaptığım bir şey yüzünden BIOS gitti ve ardından sadece USB belleğe girecek duruma düştü bilgisayar. Kurulum için yeniden başlatınca onda da aynısını yaptı. Sonra bir daha denedim; "bilgisayarınız gereksinimleri karışlamıyor." hatası verdi. Diğer bilgisayarı açtım ve Windows 10 yükledim USB belleğe ama bu sefer de sadece mavi ekran veriyor ve "Windows Bu Diske Yüklenemiyor. Seçilen Disk, GPT Bölüm Stilinde."
Hatası alıyorum kurulum esnasında. @Recep Baltaş.
techolay.net
techolay.net
Daha önce zaten 2 konu açmıştım. Kısaca bahsetmek gerekirse:
Bugün Windows 10 üzerinden format atarak Windows 11'e geçecektim; ilk iş ISO dosyalarını USB belleğe aktardım. Daha sonra kurulum için BIOS'a girip belleğimi ilk sıraya aldım ve kuruluma başladım. Windows kurulumu için seçtiğimiz disk ekranından diskimi seçtim ve Windows kurulumu %100 oldu ama hemen sonrasında bilgisayar mavi ekran verdi, bir daha denedim. Tekrar tekrar mavi ekran verip durdu, neredeyse 5 kere aynı hatayı verdi. Bunun üzerine benden format atmak yerine sistem yükseltmesi yaparak Windows 11'e geçmek için bilgisayarı açmak istedim ama bu sefer de masaüstüne giremedim. Önce SSD gözükmedi, sonra yaptığım bir şey yüzünden BIOS gitti ve ardından sadece USB belleğe girecek duruma düştü bilgisayar. Kurulum için yeniden başlatınca onda da aynısını yaptı. Sonra bir daha denedim; "bilgisayarınız gereksinimleri karışlamıyor." hatası verdi. Diğer bilgisayarı açtım ve Windows 10 yükledim USB belleğe ama bu sefer de sadece mavi ekran veriyor ve "Windows Bu Diske Yüklenemiyor. Seçilen Disk, GPT Bölüm Stilinde."
Hatası alıyorum kurulum esnasında. @Recep Baltaş.
RTX 4090 mavi ekran
Anakart: Z790-A İşlemci: i9 14900KS. Ekran kartı: 4090 Gaming X Trio. İşletim sistemi: Windows 10. PSU MSI MAG A1000G. Mavi ekran veriyor 5 saatte 1 veya 12 saatte 1 veya 24 saatte 1, ama bu sefer 2 saatte 2 defa verdi. 041424-6062-01.dmp, 041424-6812-01.dmp, 041424-10718-01.dmp...
RTX 4090 Rust FPS sorunu
Merhaba. İyi bayramlar. Ben Rust'ta dusuk FPS aliyorum. Rust oynayanlar az cok FPS kiymetini bilir. Bir yayinci ile ayni sisteme sahibim fakat ayni FPS'i alamiyoruz. Ayni sunucularda oynadik ama alamiyorum. Yayinci genel olarak 250-300 arasi, ben ise 100-150 arasi aliyorum. Benden daha dusuk bir...
- GPU: 4090 Gaming X Trio.
- CPU: i9 14900KS.
- RAM: 32x64 GB RAM 6000 MHz.
- M.2 SSD: Samsung 990 Pro 7K okuma 6K yazma.
Son düzenleyen: Moderatör: