İyi Sosyaller.

Yakın zamanda ekipman almak için sürekli piyasayı araştırıyorum. Logitech gibi markaların ürünlerini beğensem de gereksiz pahalı. Sonra Wraith'e yöneldim ancak ürün hatalı olsa bile açıldığı için iade almadıklarını gördüm. Hala öyle mi?

Teşekkürler.

Ürünü geldiği zaman daha kargocu kapıdayken kayda girin ve açıp kullanana kadar çekin. Ürün sorunlu olsa bile almama ihtimalleri yok.

Yasal olarak sen iade edersin dostum bak bakalım iade edebiliyor musun iade edemeyenler zarar ederek ikinci elden satarak kurtulabiliyor anca yanlış bilgilendirme falan yaptığım yok.
Dostunuz değilim, satıcıyıda iyi tanıyorum zaten bu satıcıdan ürün alacak insan zaten bunları göze alıyordur. Ayrıca yanlış bilgilendirme bal gibi de yapıyorsunuz.

Dostunuz değilim, satıcıyıda iyi tanıyorum zaten bu satıcıdan ürün alacak insan zaten bunları göze alıyordur. Ayrıca yanlış bilgilendirme bal gibi de yapıyorsunuz.
KS konu açtığına göre son durumu bilmiyor. Karşınızda salak birisi yok, yasal olarak 14 gün cayma hakkını olduğunu biliyorum. Wraith'te bu iş tam olarak öyle işlemiyor. Fakat siz ne anlamak istiyorsanız tam olarak onu anlıyorsunuz.